Έτοιμο σε ελάχιστες εβδομάδες θα είναι  το κατάστημα «Μουστάκας» στη Ρόδο

Νέα δεδομένα στην αγορά της Ρόδου και ειδικά στα είδη παιχνιδιού, φέρνει η λειτουργία του νέου καταστήματος παιχνιδιών «Μουστάκας» στο 8ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου, λίγο πριν από τον κόμβο για Κοσκινού.

Η λειτουργία του νέου αυτού πολυκαταστήματος παιχνιδιών, ουσιαστικά βάζει τέλος στο «μονοπώλιο» του “JUMBO” , που για σχεδόν 20 χρόνια λειτουργεί στο νησί της Ρόδου κάνοντας «χρυσές» δουλειές.

Όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ  το mononews.gr η  ελληνική εταιρεία, η οποία διαθέτει ισχυρή παρουσία στην Αττική, μετά τη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη ετοιμάζεται να αποκτήσει παρουσία και στο σμαραγδένιο νησί, με κατάστημα στην εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου.

Η είσοδος του καταστήματος «Μουστάκας» στη Ρόδο αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην τοπική αγορά. Επιπλέον, θεωρείται σίγουρο πως θα πιέσει και στην κατηγορία των παιχνιδιών και των σχολικών ειδών, η οποία δραστηριοποιείται στην περιοχή εδώ και λίγα χρόνια.

Τα τελευταία χρόνια πολλαπλασιάζονται οι αλυσίδες πανελλαδικής εμβέλειας που επεκτείνονται στη Ρόδο, η οποία λόγω και του τουρισμού φαντάζει ιδανική περιοχή ανάπτυξης.

“Σκλαβενίτης”, “My Makret”, “Κρητικός” από τα σούπερ μάρκετ, αλλά και “ΙΚΕΑ” από το λιανεμπόριο, είναι μερικά μόνο από τα «μεγάλα ονόματα» που έκαναν την εμφάνισή τους τα προηγούμενα χρόνια. Τα καταστήματα “Μουστάκας” ξεκίνησαν ως μικρή βιοτεχνία με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία παιδικών παιχνιδιών.

Εμπνευστής και δημιουργός της εταιρείας είναι ο σημερινός της Πρόεδρος κύριος Γεώργιος Ν. Μουστάκας. Με αργά και μεθοδικά βήματα, χωρίς τυμπανοκρουσίες και χαμηλούς τόνους, η εταιρεία κατάφερε να χτίσει ένα δίκτυο 13 καταστημάτων και να θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες παιχνιδιών στην Ελλάδα.