«Δουλεύουν» πάνω στα λάθη στον Ιάλυσο

«Δουλεύουν» πάνω στα λάθη στον Ιάλυσο

«Δουλεύουν» πάνω στα λάθη στον Ιάλυσο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 160 ΦΟΡΕΣ

Το φιλικό με τη Ρόδο, αποτελεί οδηγό για τον Ιάλυσο σε ό,τι έχει να κάνει με τη συνέχεια της προετοιμασίας. Μαραγκουδάκης και Τσούπρος δεν ακολουθούν κανονικούς ρυθμούς

Χωρίς τους Τσούπρο και Μαραγκουδάκη εξακολουθεί να γίνεται η προετοιμασία των παικτών του Ιάλυσου.

Οι δυο ποδοσφαιριστές δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζουν και έτσι δεν είναι σε θέση να ακολουθήσουν τους κανονικούς ρυθμούς του προγράμματος. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάζονται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα υπό τις οδηγίες του τεχνικού Σάκη Παπαβασιλείου και των συνεργατών του.

Όλες οι προπονήσεις γίνονται στο «Οικονομίδειο» σε καθημερινή βάση. Σε ό,τι έχει να κάνει με το μετεγγραφικό κομμάτι, ο Ιάλυσος το ψάχνει για τουλάχιστον μια κίνηση ακόμα, ωστόσο δεν θα πρέπει να θεωρείται τίποτα συγκεκριμένο. Οι παράγοντες της ομάδας, σε συνεργασία με τον προπονητή, εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις και δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις το αμέσως επόμενο διάστημα.

Στο μεταξύ, ο κ. Παπαβασιλείου και οι παίκτες του, «δουλεύουν» τις τελευταίες ημέρες πάνω στα λάθη που έγιναν στο πρόσφατο φιλικό με τη Ρόδο, το οποίο ήταν το πρώτο φετινό για την ομάδα της Ιαλυσού. Φυσικά όπως αντιλαμβάνεται κανείς, είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα μιας και οι «ερυθροκίτρινοι» ξεκίνησαν πιο αργά την προετοιμασία τους σε σχέση με τις άλλες δυο ομάδες του νησιού.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο