«Δουλεύουν» πάνω στα λάθη στον Ιάλυσο

Χωρίς τους Τσούπρο και Μαραγκουδάκη εξακολουθεί να γίνεται η προετοιμασία των παικτών του Ιάλυσου. 

Οι δυο ποδοσφαιριστές δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζουν και έτσι δεν είναι σε θέση να ακολουθήσουν τους κανονικούς ρυθμούς του προγράμματος. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάζονται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα υπό τις οδηγίες του τεχνικού Σάκη Παπαβασιλείου και των συνεργατών του.

Όλες οι προπονήσεις γίνονται στο «Οικονομίδειο» σε καθημερινή βάση. Σε ό,τι έχει να κάνει με το μετεγγραφικό κομμάτι, ο Ιάλυσος το ψάχνει για τουλάχιστον μια κίνηση ακόμα, ωστόσο δεν θα πρέπει να θεωρείται τίποτα συγκεκριμένο. Οι παράγοντες της ομάδας, σε συνεργασία με τον προπονητή, εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις και δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις το αμέσως επόμενο διάστημα. 

Στο μεταξύ, ο κ. Παπαβασιλείου και οι παίκτες του, «δουλεύουν» τις τελευταίες ημέρες πάνω στα λάθη που έγιναν στο πρόσφατο φιλικό με τη Ρόδο, το οποίο ήταν το πρώτο φετινό για την ομάδα της Ιαλυσού. Φυσικά όπως αντιλαμβάνεται κανείς, είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα μιας και οι «ερυθροκίτρινοι» ξεκίνησαν πιο αργά την προετοιμασία τους σε σχέση με τις άλλες δυο ομάδες του νησιού.