Σκάκι: Αύριο οι βραβεύσεις του Ιππότη

Τις βραβεύσεις των παιδιών που είχαν επιτυχίες κατά το πρόσφατο σχολικό έτος θα πραγματοποιήσει αύριο ο Σκακιστικός Όμιλος «Ιππότης». Η βράβευση θα γίνει στο πλαίσιο της 54ης έκθεσης της Κρεμαστής, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. Αναλυτικά:

«Tην Παρασκευή 23 Αυγούστου στο πλαίσιο της 54η Έκθεσης Κρεμαστής θα γίνει η βράβευση των παιδιών του τμήματος μας που διακρίθηκαν κατά το σχολικό έτος 2018-2019.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το απερχόμενο τοπικό συμβούλιο Κρεμαστής και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Τσαμπίκο Ποδιώτη που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια μας να φέρουμε ξανά το σκάκι στην Κρεμαστή. Είμαστε σίγουροι πως η πολύ καλή συνεργασία θα συνεχιστεί και με την καινούρια δημοτική αρχή.

Τα τελευταία χρόνια σημειώθηκαν εξαιρετικές σκακιστικές επιτυχίες στη Ρόδο, ο «ΙΠΠΟΤΗΣ» μεγάλωσε, τα παιδιά του σημείωσαν σημαντικές διακρίσεις, συμμετείχε ως συνδιοργανωτής σε πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες σκακιστικές διοργανώσεις, και συμμετέχει ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

Το τμήμα μας στην Κρεμαστή αναπτύσσεται κι αυτό με γοργούς ρυθμούς, και πολλές δράσεις έγιναν εδώ, όπως:

Α) η διεξαγωγή των ατομικών σχολικών πρωταθλημάτων Δωδεκανήσου 2015 και 2016 στο κλειστό γυμναστήριο Κρεμαστής,

Β) η διεξαγωγή του ομαδικού σχολικού πρωταθλήματος Δωδεκανήσου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής,

Γ) η διεξαγωγή του προκριματικού αγώνα Κυπέλου Ελλάδος μεταξύ του Ιππότη Ρόδου εναντίον του Φυσιολάτρη Νίκαιας στην Βιβλιοθήκη Κρεμαστής το 2018,

Δ) η διεξαγωγή αγώνων Σιμουλτανέ το 2015 (με τον πρωταθλητή Ελλάδος), το 2016 και 2018 στον αύλειο χώρο της Βιβλιοθήκης Κρεμαστής

Ε) παρουσία του ομίλου μας στην 53η Έκθεσης Κρεμαστής.
Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις επιτυχίες των παιδιών από τα τμήματα μας σε τοπικό αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο (πρόσφατη επιτυχία η κατάκτηση της 6ης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κ8) η συμμετοχή παιδιών του τμήματος Κρεμαστής στην Α’ Εθνική με την ομάδα του Ιππότη και η αγάπη που δείχνουν τα παιδιά και οι γονείς στο κορυφαίο πνευματικό άθλημα μας δίνουν την ώθηση να συνεχίσουμε».