Ο διορισμός της Γιάννας Αγγελοπούλου

Η ανακοίνωση του κυρίου Μητσοτάκη, ότι η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου θα αναλάβει επικεφαλής της επιτροπής "Ελλάδα 2021"για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση -Απελευθέρωση του έθνους μας, ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία στα κεφάλια του δύσμοιρου Ελληνικού Λαού, διότι εξακολουθούν μερικοί να μας θεωρούν ηλίθιους και θέλουν να πιστέψουμε ότι δεν μας έχουν υποδουλώσει συνειδητά, χωρίς να ρίξουμε έστω μια "ντουφεκιά" για την τιμή των όπλων.

Οι εθελόδουλοι  πατριώτες του έτους 1898, μετά τη διάλυση του ελληνικού στρατού (ελληνοτουρκικός πόλεμος) υπέγραψαν να πληρώνουμε φόρο υποτέλειας στην Τουρκία για 100 χρόνια (βλέπε τσιγάρα - σπίρτα-αλάτι-φωτιστικό πετρέλαιο κ.λπ.)                           

Μας άφησαν (οι θεσμοί της εποχής εκείνης) μια μικρή ανάσα και για το 2008 είχαν προετοιμάσει άλλη χρεωκοπία (εξαιτίας ΑΟΖ-φυσικό αέριο -πετρέλαιο-σπίτια-κτήματα-ενάλιος πλούτος του Ελληνικού Λαού), η οποία θα διαρκέσει 100ετίες(ναι καλά διαβάζετε).

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έρχονται οι υπαλληλίσκοι (αλλά απόφοιτοι των Harvard και Cambridge)... του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου να μας ζητάνε να πανηγυρίζουμε για τη νέα σκλαβιά που μας επέβαλαν. Δεν ζητάνε πολλά πράγματα τα παιδιά, απλά να χαμογελάμε κι από πάνω....
Δηλαδή ευτυχώς που ήρθε ο Ριχάρδος, ευτυχώς που ήρθε το ΔΝΤ (κατά την Παγκάλειο ρήση...).

Την οργάνωση της ΦΙEΣΤΑΣ ανέλαβε (ποιος άλλος) η κ. Γιάννα, την οποία δεν θα ξεχάσουμε ποτέ για τις σπατάλες της κατά την εποχή που ήταν υπεύθυνη για την διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων (ο σερβιτόρος της κυρίας Γιάννας -Άγγλος παρακαλώ  στην καταγωγή- κόστισε εξήντα (60) εκατομμύρια δραχμές στο ελληνικό δημόσιο κι αυτό σύμφωνα με τον Ελληνικό Τύπο της εποχής!!!!!)

Ποιος δεν θυμάται το φαγοπότι με τα Ολυμπιακά έργα που κόστισαν πολλαπλάσια του αρχικού προυπολογισμού, ενώ είναι παγκοινώς γνωστό ότι η απόκλιση μεταξύ προϋπολογισμού και απολογισμού δεν πρέπει να υπερβαίνει το 15% έως 20%.

Επίσης ποιος δεν θυμάται ότι πολλά έργα έγιναν λίγους μήνες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών   Αγώνων (δηλαδή την τελευταία στιγμή) τα οποία ανατέθηκε με, απευθείας ανάθεση, φυσικά σε ημέτερους εργολάβους και  με κόστος πολλαπλάσιο της αρχικής μελέτης. Και όλα αυτά σύμφωνα    με τον Νόμο. Κι εφόσον ήσαν νόμιμα, άρα και ηθικά.....

Όλων των ανωτέρω, όπως είναι γνωστό, προηγήθηκε η με πλαστά στοιχεία είσοδος της χώρας μας, κι ας διαμαρτύρονται η κυρία Γεωργάντα και άλλοι καθηγητές στατιστικής.....

Οι υπεύθυνοι πότε δεν θα δικαστούν,  αλλά ευκαιρία είναι τώρα με τους πανηγυρισμούς να τους στήσουμε και ΑΝΔΡΙΑΝΤΕΣ διότι σώσαμε τις Γαλλικές και Γερμανικές τράπεζες.

Οι συνέπειες ήταν ορατές από χιλιόμετρα μακριά ακόμη και από αυτούς που βρίσκονταν στο στάδιο του συλλαβισμού...

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΈΝΟ. Και τώρα στο θέμα μας διότι ξεχαστήκαμε... Ποιος ο σκοπός των τελετουργιών που θα οργανώσει η κυρία Γιάννα μας; Θα τρίζουν τα κόκαλα των ηρώων του 1821 με αυτά τα καμώματα των ντοπιων ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ.

Για ποια απελευθέρωση μιλάμε; Απλά ο Ελληνικός Λαός ποτέ δεν αναστήθηκε αλλά αλλάζει συνεχώς δυνάστες-νεκροθάφτες.

Για ποια αποκατάσταση της δημοκρατίας γιορτάζουμε-πανηγυρίζουμε κάθε Ιούλιο στο Προεδρικό Μέγαρο;  Αφού η ντόπια ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ βοηθούμενη και συνεπικουρούμενη από εκείνη των Βρυξελλών και των Αμερικανών, μας έχει επιβάλλει οικονομική δικτατορία (άρα έχουμε και πολιτική δικτατορία ). 

Έπρεπε ο Γέρος του Μωριά σε μια συνέλευση με τους κοτζαμπάσηδες στην Τριπολίτσα, με υπόδειξη του Υψηλάντη,   να είχε προβεί στη σύλληψή τους. Αν είχε συμβεί αυτό ίσως σήμερα να μην είχαμε στο σβέρκο μας τους σημερινούς "νεοσσούς"και τα σημερινά "φυντάνια" της ίδιας διαχρονικής πολιτικής συνομοταξίας . 

Έτσι φτάσαμε να ζητούν από το ελληνικό λαό να συμμετάσχει στους πανηγυρισμούς και στις ΦΙΈΣΤΕΣ της κυρίας Γιάννας, η οποία γνωρίζει να σπαταλά το δημόσιο χρήμα  έστω κι αν το πλεόνασμα είναι αρνητικό ....

ΥΓ: από το 1834 και μετά κουμάντο στον τόπο μας έκαναν οι ξενόδουλοι βασιλείς (εκτροπή της βασιλείας η τυραννίδα). Σήμερα κάνει κουμάντο η Αριστοκρατία (εκτροπή της αριστοκρατίας η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ κατά Αριστοτέλη)

Εμμανουήλ Γαλανόπουλος, κάτοικος Λαχανιάς ΡΟΔΟΥ