Κοντά σε δυο μετεγγραφές ο Διγενής

Δυο ακόμα μετεγγραφές αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Διγενής Κοσκινού, στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει να ενισχυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η μια θα είναι όπως όλα δείχνουν του Παναγιώτη Γιαννίκου.

Ο παίκτης μέχρι και πρόσφατα έπαιζε για λογαριασμό του Κλεάνθη αλλά το τελευταίο διάστημα συμμετέχει στις προπονήσεις και στις εκδηλώσεις της ομάδας του Κοσκινού.

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά στην πρόταση που του έγινε και στην ουσία απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να ενταχθεί και τυπικά στο ρόστερ της ομάδας.

Η δεύτερη κίνηση αφορά σε έναν ακόμα έμπειρο ποδοσφαιριστή για τον οποίο υπάρχει η εκτίμηση ότι μπορεί να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και στο πολύ δύσκολο έργο που θα έχει ο σύλλογος.

Με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ο Διγενής βρίσκεται πολύ κοντά ωστόσο δεν θα πρέπει να θεωρείται ακόμα τίποτα δεδομένο.

Πάντως υπάρχει η εκτίμηση ότι με αυτές τις δυο προσθήκες, οι «κυανόλευκοι» θα μπορούν να κάνουν μια καλύτερη από πέρσι πορεία εξασφαλίζοντας νωρίς την παραμονή τους.

Αυτός είναι και ο πολύ μεγάλος στόχος που θέτει η διοίκηση όσον αφορά το νέο πρωτάθλημα.

Κατά τα άλλα, οι προπονήσεις συνεχίζονται σε καθημερινή βάση με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε δυο γκρουπ (πρωί και απόγευμα) μιας και δεν το επιτρέπουν τα ωράρια των εργασιών τους να κάνουν όλοι μαζί.

Στην ουσία η προετοιμασία εξελίσσεται μετ’ εμποδίων κατά κάποιο τρόπο ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τους παράγοντες να είναι αισιόδοξοι ότι η ομάδα τους θα μπορέσει να παρουσιάσει κάτι καλό τη νέα χρονιά.