Ημέρα κληρώσεων στην ΕΠΣΔ

Πραγματοποιείται σήμερα στις 7μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, η κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, καθώς και ο διαχωρισμός των δυο ομίλων της Ρόδου της Β’ Κατηγορίας.

Το παρών θα δώσει και ο παλαίμαχος διεθνής μας ποδοσφαιριστής και νυν ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης ο οποίος είναι ο επίσημος καλεσμένος της Ένωσης και θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την όλη διαδικασία.

Οι ομάδες της Α’ Κατηγορίας που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι οι ακόλουθες:
Ηρακλής Μαριτσών, Απόλλων Καλυθιών, Άρης Αρχαγγέλου, Φοίβος Κρεμαστής, Κλεόβουλος Λίνδου, ΑΕΡΑ, Αστέρας Παστίδας, Κλεόβουλος Λίνδου, ΑΕ Κατταβιάς, Διγενής Κοσκινού, Διαγόρας Βατίου, Δόξα Καρδάμαινας, ΑΕ Κως, Αθλητικός Όμιλος Πυλίου, ΑΕ Λέρου και Ποσεδώνας Καρπάθου.

Σε ότι έχει να κάνει με τη Β’ Κατηγορία, οι ομάδες που δικαιούνται συμμετοχής είναι οι ακόλουθες 25:
Ορφέας, Δαμάγητος, Εθνικός Αρχίπολης, Πολυβώτης, ΑΟ Σύμης, Αστέρας Μασσάρων, ΑΕ Αδελφοσύνη, Άγιος Γεώργιος Μαλώνας, Ευκλής, Άγιος Ισίδωρος, ΑΣ Τήλος, Ηρακλής Λάρδου, Δόξα Ψίνθου, Δήμητρα Δαματριάς, Πολύστρατος, Ακουσίλαος Φανών, Αθλετικό Αφάντου, Νηρέας, Ροδιακός, Ομόνοια Γενναδίου, Ατρομήτος Διμυλιάς, Απόλλων Απολλώνων, Ταξιάρχης Καλάθου, ΑΕ Κύπρος και Αναγέννηση Έμπωνας. Οι ομάδες αυτές θα χωριστούν σε δυο ομίλους των 13 και 12 ομάδων αντίστοιχα.

Κύπελλο ήθους και βραβείο fair play
Στο περιθώριο των κληρώσεων, η Ένωση του νομού μας θα απονείμει το κύπελλο ήθους της περασμένης αγωνιστικής περιόδου στην Αθλητική Ένωση Αδελφοσύνη καθώς ήταν η ομάδα που κατάφερε να μην δεχθεί ούτε μια κόκκινη κάρτα κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Επίσης θα απονεμηθεί και το βραβείο fair play στον Ενωσιακό προπονητή Γιώργο Τριχιά για τη επίδειξη fair play στον αγώνα με την ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ της 3ης φάσης του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, 2018-2019. Τις απονομές αναμένεται να κάνει ο κ. Ζαγοράκης.