Πυρ και... μανία οι Ροδίτες με τις συνεχόμενες φωτιές στο Καρακόνερο

Στις φλόγες παραδόθηκε χθες λίγο πριν τις 5 το απόγευμα ένα σκάφος που βρίσκονταν στο νέο καρνάγιο της Ρόδου για επισκευή και το οποίο υπέστη ολοσχερή καταστροφή.

Η κατάσταση με τις συνεχείς φωτιές,  ζημιές και γενικά της παραβατικότητας που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή, έχει προκαλέσει την οργή της τοπικής κοινωνίας, καθώς η κατάσταση αυτή που είναι διαχρονική ολοένα και οξύνεται πιο επικίνδυνα.

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από διερχόμενους οδηγούς και όταν έφθασε στο σημείο με δύο οχήματα και 6 άτομα, διαπίστωσε ότι είχε παραδοθεί στις φλόγες ένα σκάφος που βρίσκονταν για επισκευή στη στεριά.
Η παρέμβαση ήταν άμεση και συντονισμένη, αλλά ήταν πλέον αργά, αφού οι φλόγες κατέστρεψαν ολοσχερώς το μπροστινό τμήμα του.

Κάτοικοι της περιοχής που μίλησαν στη «ΡΟΔΙΑΚΗ», τόνισαν για μια ακόμα φωτιά, ότι πρόκειται για κατάσταση εκτός ελέγχου, η οποία καθημερινά οξύνεται ολοένα και περισσότερο και κάλεσαν τις αρμόδιες αρχές να λάβουν συγκεκριμένα μέτρα για να μπει επιτέλους ένας φραγμός σε όσους παρανομούν και δεν σέβονται το νησί μας.