Το 2ο Φεστιβάλ της Λίμνης Απολακκιάς

Στις 13 με 15 Σεπτεμβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί το 2ο Φεστιβάλ της λίμνης της Απολακκιάς, στις όχθες της.

Μετά την επιτυχία του περσινού πρώτου "Lake festival", πραγματοποιείται και για αυτή τη χρονιά, με στόχο, να προσφέρουν οι διοργανωτές μια δυνατή εμπειρία ξεφαντώματος, γνωριμίας με τη φύση και ανταλλαγής .. συναισθημάτων!

Μουσικοί παραγωγοί, Dj's , συγκροτήματα (με πολλές εκπλήξεις), πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής, κιόσκια από μπαρ, εστιατόρια και καταστήματα του νησιού, παιδαγωγοί, γυμναστές και η Ομάδα rhodescape θα συνθέσουν την εικόνα ενός 3ημέρου σε `ένα πολύ όμορφο μέρος.

Οι δραστηριότητες θα διαρκούν από το πρωί (10:00) μέχρι το απόγευμα και στις 17:30– 18:00 θα ξεκινάει η μουσική. Την Παρασκευή το μουσικό ύφος θα είναι κυρίως τζαζ και χιπ χοπ (μπάντες), το Σάββατο ροκ και ηλεκτρονικό και την Κυριακή ελληνική μουσική (ρεμπέτικα, έντεχνη, παραδοσιακή) από καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Διοργανωτές αυτής της προσπάθειας είναι ο Ορειβατικός Σύλλογος Ρόδου και η Rhodescape Outdoor Experiences. Η είσοδος θα είναι 15 ευρώ για το 3ήμερο – 5 ευρώ για κάθε ημέρα.

Δωρεάν για παιδιά κάτω των 10 και για τους φοιτητές: 10 ευρώ το 3ήμερο – 3 ευρώ για κάθε ημέρα. Πολλές δραστηριότητες θα προσφέρονται δωρεάν (αναρρίχηση, yoga, μικρές παιδικές παραστάσεις, κλόουν και πολλές ακόμα) ενώ άλλες (κανό, ποδηλασία, ιππασία, κλπ) με κάποιο αντίτιμο. Θα προσφέρεται επίσης καθαρός χώρος με πάρκινγκ για τους κατασκηνωτές, με νερό και τουαλέτες.

Παράκλησή των διοργανωτών είναι οι επισκέπτες να σεβαστούν τον χώρο και τη φύση. Οι απαραίτητοι κανόνες συνύπαρξης θα είναι αναρτημένοι στην είσοδο και μέσα στο χώρο.

2ο Lake Festival
13- 15
Σεπτεμβρίου
Λίμνη Απολακκιάς