Το Speed Sector ξανά στη Ρόδο

Από την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου ως την Κυριακή 15, το Speedsector.com διοργανώνει στη Ρόδο μια μοναδική εκδήλωση με αφορμή το αυτοκίνητο και πυρήνα όπως πάντα τον άνθρωπο.

Μερικά από τα καλύτερα αυτοκίνητα του κόσμου θα βρίσκονται στη Ρόδο. Πενήντα πανέμορφα, πανίσχυρα εξωτικά supercars υπόσχονται να προσφέρουν στους ντόπιους αλλά και στους επισκέπτες του νησιού δυνατά συναισθήματα, εικόνες και ήχους σπάνιας ομορφιάς.

Να μεταδώσουν την αγάπη για την αυτοκίνηση, να τιμήσουν την αγωνιστική ιστορία της Ρόδου στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και να διαδώσουν το μήνυμα της οδικής ασφάλειας.

Η παρέα των μελών του Speed Sector έρχεται να πάρει και να δώσει αίγλη αλλά και θετική ενέργεια στη φιλόξενη πρωτεύουσα της Δωδεκανήσου.

Το event είναι μία συνδιοργάνωση του Speed Sector με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του Εμπορικού Επιμελητηρίου.  Αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά, την ιστορία, την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, τις υψηλού επιπέδου τουριστικές υποδομές και υπηρεσίες, στόχος της επίσκεψης του Speed Sector είναι να προβληθεί περαιτέρω το νησί ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός.