Σε νέα πορεία από σήμερα το νησί της Ρόδου

Σε νέα εποχή, στην οποία έχουν επενδυθεί αρκετές προσδοκίες, εισέρχεται σήμερα το νησί της Ρόδου.

Η νέα εποχή, ξεκινά με την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 8 μ.μ. στο Θέατρο “Μελίνα Μερκούρη” της Μεσαιωνικής Τάφρου.
Ο νέος δήμαρχος κ. Αντώνης Καμπουράκης και οι συνεργάτες του, είναι αποφασισμένοι να χαράξουν νέα ρότα, στην πορεία του νησιού, με βασικό στόχο να μείνουν πίσω οι καταστάσεις παρακμής και να επανέλθει η λάμψη της Ρόδου.
Στην κατεύθυνση αυτή, σύμφωνα με εκτιμήσεις και πληροφορίες, ο δήμαρχος κ. Αντώνης Καμπουράκης θα κινηθεί άμεσα, από τις πρώτες εβδομάδες της θητείας του, η οποία ως γνωστόν ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου.
Ο νέος δήμαρχος γνωρίζει αρκετά καλά τις προσδοκίες του ροδιακού λαού από τη νέα δημοτική αρχή και τις ευθύνες που επωμίζεται.

Παρά τις όποιες δυσκολίες, ο κ. Καμπουράκης σκοπεύει να χαράξει νέα πορεία για το νησί, επιδιώκοντας παράλληλα να υπάρξουν και τα ανάλογα αποτελέσματα.
Ήδη έχει επεξεργαστεί σχέδια και προτάσεις με τους συνεργάτες του, και για την υλοποίηση των περισσότερων εξ αυτών θα επιδιωχθεί η ενεργοποίηση όλων των παραγωγικών δυνάμεων και των τοπικών φορέων.
Ετοιμοπόλεμοι επίσης δηλώνουν και οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, οι οποίοι θα κληθούν να αναλάβουν συγκεκριμένα καθήκοντα, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού.

Θεωρείται μάλιστα δεδομένο ότι θα αξιοποιηθούν σε θέσεις ευθύνης όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, χωρίς πάντως μέχρι τώρα να έχουν οριστικοποιηθεί οι προθέσεις του κ. Αντώνη Καμπουράκη, κάτι που πρόκειται να γίνει εντός των προσεχών ημερών.
Ιδιαίτερα υψηλές είναι εκ των πραγμάτων και οι προσδοκίες της κοινής γνώμης από τη νέα δημοτική αρχή.
Ουσιαστικά πάντως, από σήμερα ξεκινά μια νέα εποχή για το νησί της Ρόδου, μια εποχή, όπου θα αντιμετωπιστούν τα κακώς κείμενα των τελευταίων δεκαετιών και θα χαραχθεί μια νέα πορεία που θα οδηγήσει το νησί της Ρόδου εκεί που του αξίζει.