Θλιβερή μέρα με τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα για τη Ρόδο η σημερινή

Ένα θανατηφόρο, ένα σοβαρό και πολλά τροχαία ατυχήματα υλικών ζημιών, καταγράφονται σήμερα από το πρωί στους δρόμους του νησιού μας.

Μετά το θανατηφόρο της Κρεμαστής, όπου 40χρονος συμπολίτης μας έχασε τη ζωή του, ένα ακόμα τροχαίο με τραυματία έναν ηλικιωμένο σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην περιοχή της Ιξιάς.

Απο τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αρμόδιες αρχές, ο ηλικιωμένος επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο, αλλά παρασύρθηκε από δίκυκλο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου τον διακόμισαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Λίγη ώρα νωρίτερα δύο ακομα οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά εντός της πόλεως Ρόδου σε διασταύρωση κοντά στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Και βέβαια, τα τροχαία αυτά ατυχήματα δεν είναι τα μοναδικά, αφού σε καθημερινή σχεδόν βάση, οι εταιρίες οδικής βοήθειας, δεν προλαβαίνουν να πηγαινοέρχονται, από τροχαία ατυχήματα υλικών ζημιών.

Η κατάσταση, βρίσκεται πραγματικά εκτός ελέγχου και η λήψη άμεσων μέτρων επιβάλλεται να γίνει άμεσα, σε συνεργασία όλων των φορέων και των υπηρεσιών.

ΦΩΤΟ ΑΦΟΙ ΣΙΕΧ