ΟΦ Ιστρίου: Έτοιμο το νέο ρόστερ

Με την πραγματοποίηση τριών ακόμα μετεγγραφικών κινήσεων, «έκλεισε» το ρόστερ του ΟΦ Ιστρίου και είναι πανέτοιμος να «κατέβει» στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Πρόκειται για τους Παπαεμμανουήλ, Αυγουστάκη και Κεπέρη που θα φορέσουν την ασπρόμαυρη φανέλα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει τα ακόλουθα:

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση τριών δικών μας παιδιών, του Νίκου Παπαεμμανουήλ (τερματοφύλακας), του Βασίλη Αυγουστάκη (μεσοεπιθετικου) και του Παναγιώτη Κεπερη (μέσος). Με αυτούς τους ποδοσφαιριστές, κλείνει και επίσημα το ρόστερ της ομάδας μας.

Ένα ρόστερ, που αποτελείται από αρκετούς ποδοσφαιριστές από το χωριό μας και πλαισιώνεται από μερικά ακόμα παιδιά, τα οποία με μεγάλη μας χαρά θέλησαν να αγωνιστούν στην ομάδα μας.

Ο αρχικός στόχος της διοίκησης, να φτιάξουμε μια ομάδα με παιδιά από την Ίστριο και κάποιους ακόμα που προστέθηκαν στο σύνολο, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, για αυτό τον λόγο νιώθουμε χαρούμενοι.

Ο Ο.Φ. Ιστρίου σε καμία περίπτωση παρά τα όσα ακούγονται, όπως ήδη δήλωσε ο προπονητής μας Γιάννης Μάλτας, δεν στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά σε μια καλή πορεία μέσα από την οποία θα μπουν οι βάσεις για τα επόμενα χρόνια, αγωνιζόμενοι πλέον, θέλουμε να πιστεύουμε στη φυσική μας έδρα, την Ίστριο».