Ο Σούλης Παπαδόπουλος επλεξε το εγκώμιο των “μικρών” του Διαγόρα

Με πολύ κολακευτικά λόγια για τους πέντε μικρούς που συμμετέχουν στην αποστολή του Διαγόρα στην πρωτεύουσα, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο προπονητής του Διαγόρα Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο ίδιος ουσιαστικά έπλεξε το εγκώμιο τους, σπεύδοντας πάντως να επισημάνει πως «δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά τους αέρα».

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος προπονητής τόνισε τα ακόλουθα:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος απ’ όλα τα παιδιά. Ακόμα και από τους μικρούς που είναι μαζί μας, οι οποίοι δείχνουν πολύ καλή διάθεση και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Οι Κορλός, Ζέελεφ, Ρουτζιέρης, Κοντός και Διακογεωργίου είναι παιδιά που είναι από τη Ρόδο και μου αρέσουν πολύ.

Αν προσεχθούν και προσέξουν και οι ίδιοι να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα και να έχουν υπομονή, το πιστεύω ακράδαντα ότι το επόμενο καλοκαίρι ο Διαγόρας δεν θα χρειαστεί να κάνει τόσες πολλές μετεγγραφές.

Αυτό είναι ξεκάθαρο. Τα παιδιά έχουν μέλλον όχι μόνο για τον Διαγόρα αλλά και γενικότερα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Επίσης, θέλω να πω ότι είμαι ικανοποιημένος και από τους άλλους δυο Ροδίτες που είναι πιο έμπειροι, τον Αθανασίου και τον Καρπαθάκη οι οποίοι δείχνουν και αυτοί πολύ καλή διάθεση».

Ο κ. Παπαδόπουλος πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Μέσα σε μια εβδομάδα παίξαμε τέσσερα φιλικά παιχνίδια μαζί με το αυριανό (σ.σ. σημερινό) πολύ σημαντικά και κάποια πολύ δυνατά. Όλα κυλάνε βάση σχεδίου και το κυριότερο είναι ότι δεν έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς. Τα πάντα λειτουργούν πολύ καλά και όπως αρμόζει σε μια επαγγελματική ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος».

Αναφερόμενος στο σημερινό τελευταίο –επί Αθηναϊκού εδάφους- φιλικό, είπε τα εξής:
«Είναι ένα ακόμα πολύ δυνατό φιλικό απέναντι σε μια ομάδα με δύσκολη έδρα και μια πολύ καλή οργάνωση. Παίζουμε με μια ομάδα που θα την έχουμε στο πρωτάθλημα. Ίσως είναι και το δυσκολότερο τεστ απ’ όλα αυτό το παιχνίδι με τον Ιωνικό».

Όσο για το αν έχει εντοπίσει κάποιες ατέλειες, οι οποίες θα πρέπει να διορθωθούν, είπε:
«Έχω δει αρκετά θετικά στοιχεία αλλά και πολλά αρνητικά. Πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα και πάνω απ’ όλα στο κομμάτι νοοτροπία. Αυτό που προσωπικά με ενδιαφέρει πάρα πολύ είναι να έχουν οι παίκτες επαγγελματική σκέψη, όπως γίνεται και στη διοίκηση. Θέλω να έχουμε οικογενειακό κλίμα. Δεν υπάρχει σημαντικότερο πράγμα από το να υπάρχει υγεία στα αποδυτήρια.

Γι’ αυτό και είμαστε αμείλικτοι σε θέματα πειθαρχίας. Είναι καλό το ότι αυτή την εβδομάδα είμαστε συνέχεια όλοι μαζί. Μας έχει κάνει πολύ καλό και μας έχει φέρει πολύ κοντά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η κίνηση που έκαναν τα παιδιά να κάνουν δώρο μια τούρτα στον νεαρό κοντό που είχε προχθές τα γενέθλια του».

Επέστρεψε ο Γλυνός,  «εξετάζει» και Τσούπρο
Με τη φανέλα του Διαγόρα θα αγωνίζεται ξανά τη νέα χρονιά ο Γλυνός. Ο παίκτης παρά το ότι αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα επιστρέψει στον Πανιώνιο, εντούτοις μετά από επιθυμία και του ίδιου, ανανεώθηκε ο δανεισμός του στον «γηραιό».

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική κίνησης μιας και ο παίκτης ήταν από αυτούς που διακρίθηκαν κατά τη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου και βοήθησαν πάρα πολύ, ώστε ο Διαγόρας να πετύχει τον στόχο της ανόδου στη Football League.

Ο Γλυνός από χθες συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας αλλά δεν αναμένεται να αγωνιστεί στο σημερινό φιλικό κόντρα στον Ιωνικό, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νεάπολης και θα ξεκινήσει στις 6.15μ.μ.