Μακριά και αγαπημένοι, που λένε…

Μακριά και αγαπημένοι, που λένε…

Μακριά και αγαπημένοι, που λένε…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 202 ΦΟΡΕΣ

Εκεί που δεν το περιμέναμε μπήκαμε και στο επίκεντρο του στοιχηματικού ενδιαφέροντος σε όλη την Ελλάδα!

Νομίζω ότι δεν θα υπήρχαν και πολλοί που θα περίμεναν ότι κάποια στιγμή ο Άρης Αρχαγγέλου θα φιγούραρε στο κουπόνι ενός στοιχηματικού «Κολοσσού» και μάλιστα στο section «Διεθνή Φιλικά».

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό αν το σκεφτεί κάποιος και συνάμα προβληματικό θα έλεγα εγώ, καθώς αυτά τα πράγματα είναι πάρα πολύ επικίνδυνα και χρήζουν ιδιαίτερης μεγάλης προσοχής.

Είναι περιττό να αναφέρουμε τους μεγάλους μπελάδες που μπορεί να δημιουργήσουν τέτοιες κινήσεις για τις ομάδες και το ίδιο το ποδόσφαιρο της περιοχής μας. Δεν χρειάζεται καν νομίζω να αναφέρουμε για τη μεγάλη ένταση που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του Άρη Αρχαγγέλου και της Ρόδου.

Όσοι παρακολουθούν τα ρεπορτάζ, την αντιλαμβάνονται πάρα πολύ καλά. Είναι όμως επιτακτική ανάγκη να διερευνηθεί το όλο θέμα από τις αρμόδιες αρχές για να μην υπάρξουν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον.

Πώς αλήθεια μια μεγάλη στοιχηματική εταιρεία αποφάσισε να βάλει ένα φιλικό παιχνίδι στο κουπόνι της, στο οποίο εμπλέκεται μια ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου; Αυτό και μόνο το ερώτημα έχω την αίσθηση ότι θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να απαντηθεί. Και δεν είναι μόνο αυτό.

Από εκεί και πέρα είδαν το φως της δημοσιότητας απίστευτες καταγγελίες που σύμφωνα με αυτές, ποδοσφαιριστές, προσπάθησαν να πείσουν άλλους να κάνουν το φιλικό και να το τελειώσουν με συγκεκριμένο αποτέλεσμα τόσο στο ημίχρονο όσο και στο τελικό αποτέλεσμα.

Σοβαρά πράγματα δηλαδή που ασφαλώς και προσβάλλουν την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου μας και που δημιουργούν πάρα πολλά ερωτηματικά σχετικά με το τι γίνεται στο …background, αν τελικά γίνεται κάτι.

Οι τελευταίες εξελίξεις είναι μια ακόμα μαχαιριά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και μια ακόμα απόδειξη για αυτούς που έχουν απομακρυνθεί λέγοντας ότι «δεν αξίζει τον κόπο κανείς να ασχολείται».

Και πραγματικά, αν έχουμε φθάσει στο σημείο ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φίλαθλοι να ασχολούνται με τέτοια πράγματα, όντως δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος για τους υγιώς σκεπτόμενους να ασχολούνται με αυτό που αγαπάνε τόσο πολύ. Μακριά και αγαπημένοι που λένε… Ίσως ταιριάζει στην προκειμένη περίπτωση…

Δραγάτης Δημήτρης

Διαβάστε ακόμη

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!

Όρια για το Πανελλήνιο από τους κολυμβητές του «Ροδίων Άθλησις»

Ταλέντο αλλά και θέληση από τα παιδιά του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης των «Πιγκουίνων»