Flashback: Ο Νίκος Διακοφιλιππής με τη φανέλα της Ρόδου

Flashback: Ο Νίκος Διακοφιλιππής με τη φανέλα της Ρόδου

Flashback: Ο Νίκος Διακοφιλιππής με τη φανέλα της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 364 ΦΟΡΕΣ

Μια πολύ ωραία φωτογραφία που μας έρχεται από τις αρχές της δεκαετίας του 1990. Είναι ο Νίκος Διακοφιλιππής με τη φανέλα της Ρόδου σε μια προσπάθεια του με την μπάλα με αντίπαλο παίκτη της Χαλκίδας στο τότε Εθνικό Στάδιο της Ρόδου.

Ο Διακοφιλιππής ήταν από τα μεγάλα ταλέντα του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου και για πολλούς θα μπορούσε να είχε κάνει μια πολύ μεγαλύτερη καριέρα από αυτή που τελικά έκανε. Ξεκίνησε από την Αθλητική Ένωση Πανωγιαννών, η οποία την εποχή εκείνη είχε αναδείξει μεγάλα ονόματα, όπως τον Αλέκο Κακλαμάνο, τον Γιώργο Καράμπη και άλλοι. Το ταλέντο του δεν άργησε να ξεχωρίσει και έτσι σύντομα πήρε μετεγγραφή για τη Ρόδο.

Ακολούθησαν ο Φοίβος Κρεμαστής, ο Κλεάνθης Παραδεισίου, ο Παράδεισος Αμαρουσίου, η Αργυρούπολη και η Βουλιαγμένη στην οποία κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο Διακοφιλιππής ήταν από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στην επίθεση και είχε πολύ καλή τεχνική κατάρτιση.

Αποτέλεσε μήλο της έριδος για πολλές ομάδες αλλά η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να μην αγωνιστεί τελικά πολύ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Τα τελευταία χρόνια με μερικά κιλάκια παραπάνω σε σχέση με την εικόνα του στη φωτογραφία, προσφέρει τις υπηρεσίες του ως διαιτητής.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης