Χ. Κόκκινος: «Η αναβάθμιση της Πανελλήνιας Έκθεσης Κρεμαστής να αποτελέσει προτεραιότητα για τους αυτοδιοικητικούς φορείς»

Χ. Κόκκινος: «Η αναβάθμιση της Πανελλήνιας  Έκθεσης Κρεμαστής να αποτελέσει προτεραιότητα για τους αυτοδιοικητικούς φορείς»

Χ. Κόκκινος: «Η αναβάθμιση της Πανελλήνιας Έκθεσης Κρεμαστής να αποτελέσει προτεραιότητα για τους αυτοδιοικητικούς φορείς»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 627 ΦΟΡΕΣ

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο κ. Χ. Κόκκινος αναφέρει τα εξής:

Στην τελετή λήξης της 54ης Πανελλήνιας Έκθεσης Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος. Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκθέτες, επαγγελματίες, αγρότες, πολίτες και εκπροσώπους εθελοντικών οργανώσεων.

Ο κ. Χ. Κόκκινος επεσήμανε την ανάγκη για ενέργειες που θα βοηθήσουν την έκθεση που πραγματοποιείται στην Κρεμαστή κάθε χρόνο, να ενισχυθεί ο ρόλος της σε πανελλαδικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Η συνεργασία των αυτοδιοικητικών φορέων και της Κυβέρνησης μπορεί να αποφέρει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Η Πανελλήνια Έκθεση Κρεμαστής αναδεικνύει την ποιότητα και τη δυναμική των προϊόντων του πρωτογενή τομέα και της γαστρονομίας και προβάλλει σημαντικά τη Ρόδο αλλά και το σύνολο της Δωδεκανήσου.

Τέλος, ο κ. Χ. Κόκκινος κατά την επίσκεψή του στα περίπτερα όπου φιλοξενούνται εθελοντικές οργανώσεις, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους εκπροσώπους τους για την ανιδιοτελή και συνεπή προσφορά τους.

Διαβάστε ακόμη

19 εκατομμύρια ευρώ στους δήμους της Δωδεκανήσου

ΕΝΦΙΑ: 6 & 7 Απριλίου η ανάρτηση των εκκαθαριστικών

«Πρωταθλήτρια» στις απορροφήσεις του ΕΣΠΑ η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Κοινή επιστολή των νησιωτικών συλλόγων λογιστών για τους κατοίκους Εξωτερικού

Ε. Κρητικός: 1.200 πλειστηριασμοί και κατασχέσεις στα Δωδεκάνησα

Λογαριασμοί ρεύματος: Τα μέτρα στήριξης για τον Νοέμβριο

Νέα προγράμματα ΕΣΠΑ: Δίνουν έως 180.000€ σε νέες επιχειρήσεις

ΙΕΛΚΑ: Πώς η ακρίβεια άλλαξε τη διατροφή των Ελλήνων, ποια προϊόντα έχουν «κόψει» από το 2009