Τριανταδύο κρουαζιερόπλοια τον Σεπτέμβριο στη Ρόδο

Αυξητική θα είναι η κίνηση και του Αυγούστου για τη Ρόδο, στον τομέα της κρουαζιέρας, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία ο μήνας που διανύουμε θα «κλείσει» με περισσότερους επισκέπτες από πέρυσι.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, ο Αύγουστος ενδέχεται να καταγράψει αύξηση ακόμα και κατά 10.000 άτομα συγκριτικά με τον προηγούμενο χρόνο, ενώ σύμφωνα με το συνολικό απολογισμό η περσινή χρονιά έχει ήδη υπερκαλυφθεί από πλευράς κίνησης.

Άλλωστε, υπήρχαν από νωρίς θετικά μηνύματα για την εξέλιξη της τουριστικής περιόδου, τα οποία όπως δείχνουν τα πράγματα επιβεβαιώθηκαν.

Σε ό,τι αφορά τώρα τον Σεπτέμβριο και την εξέλιξη της κρουαζιέρας, δεν προβλέπεται θεαματική αύξηση συγκριτικά με τους προηγούμενους μήνες σε ό,τι αφορά τον αριθμό των προσεγγίσεων.

Με βάση το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί και έχει κατατεθεί στις αρμόδιες αρχές του λιμανιού τον επόμενο μήνα θα καταπλεύσουν στη Ρόδο, συνολικά 32 κρουαζιερόπλοια αν και αρκετές μέρες του μήνα, θα είναι κενές. Η μέρα όμως με τη μεγαλύτερη κίνηση στο λιμάνι μας, θα είναι η 17η Σεπτεμβρίου κατά την οποία θα καταπλεύσουν τέσσερα κρουαζιερόπλοια.

Σημειώνεται ότι το Crown Iris και το Orient Queen που θα επισκεφτούν τη Ρόδο αρκετές φορές μέσα στο μήνα, επειδή καταπλέουν μεσημεριανές ώρες παρατείνουν την παραμονή τους και αναχωρούν τις πρώτες ώρες της επόμενης μέρας.

Αναλυτικά τον Σεπτέμβριο τα κρουαζιερόπλοια που θα μας επισκεφτούν είναι τα εξής: