Τελευταία προπόνηση στην Αθήνα για τον Διαγόρα

Τελευταία προπόνηση στην Αθήνα για τον Διαγόρα

Τελευταία προπόνηση στην Αθήνα για τον Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 194 ΦΟΡΕΣ

Από αύριο η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» θα συνεχιστεί στη βάση τους

Την τελευταία τους προπόνηση επί Αθηναϊκού εδάφους θα κάνουν σήμερα οι παίκτες του Διαγόρα. Οι «κυανέρυθροι» θα γυμναστούν το πρωί και το απόγευμα θα επιστρέψουν στη βάση τους, στο νησί της Ρόδου. Από αύριο, η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο Βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας και ουσιαστικά θα μπει στην τελική της ευθεία πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.

Το πολύ ευχάριστο έως τώρα για τον τεχνικό Σούλη Παπαδόπουλο είναι ότι δεν αντιμετωπίσει κανένα σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Οι «κυανέρυθροι» μάλιστα δείχνουν να αφομοιώνουν πολύ καλά αυτά που ζητάει ο προπονητής τους στις προπονήσεις και στα φιλικά παιχνίδια.

Όλα δείχνουν ότι ο «γηραιός» …χτίζει κάτι καλό και θα μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα χρονιά που φυσικά είναι και ο πολύ μεγάλος στόχος της ομάδας της πόλης μας.

Το νέο πρόσωπο της ομάδας στα από εδώ και πέρα φιλικά παιχνίδια θα είναι ο Γλυνός, ο οποίος όπως γράφαμε και χθες έχει συμφωνήσει οριστικά με τον Διαγόρα και έχει προστεθεί και επίσημα στο ρόστερ.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή