Διαμαντής Τσάτσος: "Θέλουμε τον σεβασμό στην ΑΕ Λέρου"

«Ο μεγάλος μας στόχος είναι να κερδίσουμε τον σεβασμό».  Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον παίκτη και προπονητή της Αθλητικής Ένωσης Λέρου Διαμαντή Τσάτσο και ειπώθηκαν μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε ενόψει της συμμετοχής της ομάδας του φέτος στην Α’ Κατηγορία.

Ο ίδιος, μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», χαρακτηριστικά επεσήμανε και τα ακόλουθα:
«Θυμάμαι ότι την τελευταία φορά που παίξαμε στην Α’ Κατηγορία, δεν μας αντιμετώπιζαν με σοβαρότητα και σεβασμό. Και οι ομάδες της Ρόδου και ο κόσμος γενικότερα. Μας είχαν για τον τελευταίο τροχό της άμαξας.

Εντάξει, μπορεί οι δικοί μας οι ποδοσφαιριστές να μην έχουν παίξει σε μεγάλες κατηγορίες, όμως δεν γίνεται να έχουμε τέτοια αντιμετώπιση. Και μόνο να σκεφτούν τι τραβάμε εμείς στη Λέρο που είμαστε μακριά να συντηρήσουμε αυτή την ομάδα, θα έπρεπε πρώτα να μας δίνουν το χέρι και μετά να παίζουμε. Ο πολύ μεγάλος μας λοιπόν στόχος για τη νέα σεζόν είναι να κάνουμε όλους να μας αντιμετωπίζουν με τον απαραίτητο σεβασμό. Αυτό για εμένα είναι πιο σημαντικό και από την ίδια τη σωτηρία της ομάδας».

Ο Διαμαντής Τσάτσος τόνισε ακόμα:
«Όσον αφορά τα αγωνιστικά, θέλουμε να καθιερωθούμε στην Α’ Κατηγορία σιγά σιγά εξασφαλίζοντας όσο γρηγορότερα γίνεται την παραμονή μας. Για τον λόγο αυτό κάναμε και τόσα πολλά πράγματα. Και ενισχύσαμε το ρόστερ και ξεκινήσαμε από τον Ιούλιο την προετοιμασία μας».

Τέσσερις μετεγγραφές
Τέσσερις είναι οι μετεγγραφικές κινήσεις που έχει κάνει έως τώρα η ομάδα της Λέρου. Απέκτησε τους Γκούντογλου (ήταν και στο παρελθόν και ουσιαστικά επιστρέφει), Κώστογλου (από την ΑΕ Κω), Χατζησταμούλη (από τον Ξάνθο Πάτμου) αλλά και τον Κολομβιανό Μέγερ Γκονζάλες. Ο τελευταίος ζει μόνιμα στο νησί μιας και έχει παντρευτεί Λεριά και αναμένεται να βοηθήσει τη Δόξα στο νέο πρωτάθλημα. Όπως όλα δείχνουν, το ρόστερ θα πρέπει να θεωρείται «κλεισμένο» και δεν αναμένεται να γίνει κάποια άλλη κίνηση.