Νίκος Κουρμπανάς: «Προσγειωμένοι και σοβαροί»

Τους τόνους χαμηλούς προσπαθεί να κρατήσει ο προπονητής της Ρόδου Νίκος Κουρμπανάς μετά τη νέα πολύ καλή εμφάνιση που έκανε η ομάδα του, κερδίζοντας για δεύτερη φορά τον Ιάλυσο, στο προχθεσινό φιλικό αγώνα του «Οικονομιδείου» (0 – 1).

Ο κ. Κουρμπανάς ζητάει προσγείωση και σπεύδει να τονίσει ότι το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και η ομάδα του θα πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά. Αναλυτικά, οι δηλώσεις που έκανε στην «Αθλητική Ροδιακή», με αφορμή το φιλικό είναι οι ακόλουθες:

«Αυτά είναι παιχνίδια που ο κάθε ένας προπονητής βγάζει συμπεράσματα. Εμείς έχουμε θετικά στοιχεία αλλά έχουμε και αρνητικά. Έχουμε κάποια φιλικά ακόμα μπροστά μας στα οποία θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα κομμάτια, τα οποία βλέπουμε ότι δεν είμαστε καλά. Δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από τα αποτελέσματα, τα οποία είναι μέχρι στιγμής καλά. Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και σοβαροί. Το πρωτάθλημα στο οποίο καλούμαστε να παίξουμε θα είναι πλήρως ανταγωνιστικό και αν δεν είσαι σοβαρός και πειθαρχημένος θα πας προς τα πίσω. Επομένως, πάντα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να συνεχίζουμε τη δουλειά».