Άγρια συμπλοκή με ένα νεκρό τα ξημερώματα στη Ρόδο - στα χέρια της αστυνομίας 53χρονος Έλληνας

Νεκρός από μαχαιριά που δέχθηκε χθες τα ξημερώματα σε κεντρικό σημείο του Νιοχωριού στη Ρόδο, είναι ένας 37 χρονος Βούλγαρος που συμμετείχε σε άγριο καυγά που είχε ξεσπάσει λίγο νωρίτερα μεταξύ τεσσάρων ατόμων.

Από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε η ΡΟΔΙΑΚΗ, όλα ξεκίνησαν έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους τέσσσερα άτομα. Πρόκειται για ένα  53χρονο Έλληνα και έναν Ουκρανό που επιτέθηκαν σε έναν Βούλγαρο και έναν Πολωνό χθες τα ξημερώματα.

Ο καυγάς ξεκίνησε από την οδό Λέοντος στο Νιοχώρι. Εκεί  μετά από άγρια λογομαχία, έπεσαν και γροθιές. Από το σημείο έφυγε ο 53χρονος Έλληνας, μαζί με τον φίλο του και όταν επέστρεψαν, κρατούσαν ο πρώτος ένα γκλοπ και μπαστούνι ή ρόπαλο και ο δεύτερος (Ουκρανός) ένα μαχαίρι.

Στην οδό Λέοντος, έπεσαν οι πρώτες μαχαιριές. Ο 37χρονος Βούλγαρος προσπάθησε να φύγει  δεν έγινε εφικτό. Ο Πολωνός φίλος του, που δέχθηκε κι αυτός πολλά χτυπήματα από τον 53χρονο Έλληνα κατάφερε να ξεφύγει προς την οδό Γρίβα, όπου και κρύφτηκε.

Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής τον λόγο της διένεξης. Η αστυνομία, όταν ειδοποιήθηκε έφθασε στο σημείο και κυνήγησε τους δύο δράστες (τον 53χρονο Έλληνα και τον Ουκρανό) τους εντόπισε στην οδό Ορφανίδου, τους αφόπλισε και τους πέρασε χειροπέδες.

 Πληροφορίες αναφέρουν ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι, έχουν απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να παραπεμφθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα για να τους απαγγείλει κατηγορίες.