Τιμήθηκε στο παρεκκλήσι του Δημαρχείου, η μνήμη του συνπολιούχου προστάτη της πόλης Αγίου Φανουρίου

Τον συνπολιούχο και προστάτη της πόλεως Ρόδου Άγιο Φανούριο τον νεοφανή , τίμησαν  σήμερα Τρίτη 27 Αυγούστου 2019 στο παρεκκλήσι στο Δημαρχείο Ρόδου, η δημοτική Αρχή,  εκπρόσωποι στρατιωτικών και Λιμενικών Αρχών, υπάλληλοι του Δήμου και πιστοί χριστιανοί κάτοικοι του νησιού.

 Σε μία σεμνή τελετή , την οποία τέλεσε  όπως κάθε χρόνο ο Πατέρας Ιωάννης με ιεροψάλτη τον γνωστό διπλωματούχο Βυζαντινής μουσικής του Εθνικού Ωδείου και αυτοδιοικητικό φίλο του δημάρχου Γιώργο Ντόβολο,   πραγματοποιήθηκε αρτοκλασία, παρουσία του Δημάρχου Ρόδου  Φώτη Χατζηδιακου, των Αντιδημάρχων: κ.κ Σάββα Διακοσταματίου, Σάββα Καλαθενού, Μαρίζας Χατζηλαζάρου, του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Γιαννακάκη, του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπού Κόκκινου, εκπροσώπων των σωμάτων ασφαλείας ,  υπαλλήλων του δήμου Ρόδου και πολιτών.

Ο κ. Χατζηδιάκος τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και ευχήθηκε ο προστάτης Άγιος Φανούριος, να δίνει δύναμη στον καθένα ξεχωριστά και φανερώνει σε όλους μας το σωστό δρόμο για την ευημερία και την προοπτική των κατοίκων του νησιού και του δήμου μας.