Η μεγάλη ευκαιρία του Θεόδωρου Κουγιουμτζίδη

Εκπροσωπώντας τη χώρα μας, ο αθλητής τοξοβολίας του Κένταυρου, Θεόδωρος Κουγιουμτζίδης λαμβάνει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου στη Λαμία.

Για το λόγο αυτόν ο σύλλογος από τη Ρόδο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 
«Μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο μας, καθώς ο αθλητής  Θεόδωρος Κουγιουμτζίδης θα συμμετάσχει στο 1ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που θα γίνει στη Λαμία από 27-31 Αυγούστου. Ο Κουγιουμτζίδης είχε πάρει την πρόκριση από τον αγώνα που έγινε στις 3 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Προπονητήριο Τοξοβολίας στο ΟΑΚΑ, καθώς κατέλαβε την 4η θέση.

Στον ίδιο αγώνα είχαν πάρει μέρος και άλλοι δύο αθλητές του συλλόγου μας: ο Ντίνος Παπαβραμίδης που κατετάγη 8ος και ο Μανώλης Καραγιάννης που κατετάγη 14ος σε ατομικό επίπεδο. Στο ομαδικό είχαμε 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο για Κουγιουτζίδη-Καραγιάννη με την ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ ο Παπαβραμίδης κατέλαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο με την ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο σύλλογός μας εύχεται Καλή Επιτυχία στον Θεόδωρο Κουγιουμτζίδη, καθώς τα οφέλη που θα προσκομίσει από αυτή τη σπουδαία διοργάνωση θα είναι  μεγάλα».