Μία ανάσα από Τσούπρο!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Κώστα Τσούπρου βρίσκεται η ομάδα του Διαγόρα. Ο παίκτης, ο οποίος πριν από λίγο καιρό έμεινε ελεύθερος από τον Ιάλυσο, φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι όπως όλα δείχνουν ετοιμάζονται να τον ανακοινώσουν και επίσημα.

Με την απόκτηση του Τσούπρου οι «κυανέρυθροι» ουσιαστικά «κλείνουν» το ρόστερ τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πρόκειται για ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ που συνδυάζει την εμπειρία και τον ενθουσιασμό, στοιχεία, τα οποία θεωρεί πάρα πολύ σημαντικά και ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Κατά τα άλλα, οι προπονήσεις συνεχίζονται σε καθημερινή βάση με όλους τους παίκτες να συμμετέχουν στο πρόγραμμα χωρίς να υπάρχουν σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα.

Από τον Διαγόρα πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση με αφορμή την εισαγωγή στα Ανώτερα και Ανώτατα Πανεπιστημιακά ιδρύματα, αθλητών του συλλόγου:
«Η ΠΑΕ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905 και ο Γ.Σ. Διαγόρας συγχαίρουν όλους τους αθλητές-μαθητές του Συλλόγου, όπως και όλου του νησιού, για την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια, στις αθλήτριες βόλεϊ του «Γηραιού»:
- Βασούλα Τσακίρη – Ιατρική Θεσσαλονίκης
- Μαίρη Αμπλιανίτη – Τμήμα Φιλολογίας Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης και
- Μαρία Ρόμπα – Φυσιοθεραπείας Αιγάλεω.
Ο δρόμος της ζωής είναι γεμάτος  προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση, για την επίτευξη των στόχων, οι οποίοι με μεθοδικότητα και αφοσίωση μπορούν να γίνουν πραγματικότητα».