Στην ανακρίτρια αύριο οι δύο για τη δολοφονία στο Νιοχώρι της Ρόδου

Στην ανακρίτρια αύριο οι δύο για τη δολοφονία στο Νιοχώρι της Ρόδου

Στην ανακρίτρια αύριο οι δύο για τη δολοφονία στο Νιοχώρι της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2387 ΦΟΡΕΣ

Αύριο το πρωί θα περάσουν την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθούν ο 52χρονος Ουκρανός και ο 53χρονος ομογενής από τη Γεωργία, που κατηγορούνται ότι εμπλέκονται στο επεισόδιο που για ασήμαντο αφορμή, σημειώθηκε προχθές τα ξημερώματα στην πόλη της Ρόδου και είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 37χρονου αλλοδαπού Βουλγαρικής καταγωγής!

Σε βάρος των δύο ανδρών που έχουν συλληφθεί ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και κρατούνται προκειμένου να προετοιμάσουν τις εξηγήσεις που θα δώσουν στην ανακρίτρια Ρόδου.
Από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε η “ΡΟΔΙΑΚΗ”, όλα ξεκίνησαν έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους τα τέσσερα άτομα.

Πρόκειται για τον 53χρονο Έλληνα ομογενή από τη Γεωργία και τον Ουκρανό, οι οποίοι επιτέθηκαν στον 37χρονο Βούλγαρο στον 38χρονο Πολωνό φίλο του προχθές τα ξημερώματα.

Ο καβγάς ξεκίνησε από την οδό Λέοντος στο Νιοχώρι. Οι τέσσερις αλλοδαποί λογομάχησαν μεταξύ τους για ασήμαντο αφορμή όμως το επεισόδιο έληξε, καθώς ο Έλληνας και ο Ουκρανός έφυγαν από το σημείο. Λίγη ώρα αργότερα όμως και πιθανώς θεωρώντας ότι έπρεπε να δώσουν συνέχεια, επέστρεψαν στο σημείο και συνάντησαν τους άλλους δύο αλλοδαπούς. Ο 53χρονος Έλληνας, κρατούσε ένα γκλοπ και μπαστούνι ή ρόπαλο και ο Ουκρανός ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.
Στην οδό Λέοντος, έπεσαν οι πρώτες μαχαιριές. Ο 37χρονος Βούλγαρος προσπάθησε να φύγει, δεν έγινε εφικτό.

Ο Πολωνός φίλος του, που δέχθηκε κι αυτός πολλά χτυπήματα από τον 53χρονο Έλληνα κατάφερε να ξεφύγει προς την οδό Γρίβα, όπου και κρύφτηκε. Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής τον ακριβή λόγο της διένεξης.

Η αστυνομία, όταν ειδοποιήθηκε έφθασε στο σημείο και κυνήγησε τους δύο δράστες (τον 53χρονο Έλληνα και τον Ουκρανό) τους εντόπισε στην οδό Ορφανίδου, τους αφόπλισε και τους πέρασε χειροπέδες.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι, έχουν απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών. Αναλυτικά εξηγήσεις αναμένεται να δώσουν αύριο κατά την απολογία τους.

Διαβάστε ακόμη

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου