ΑΟ Σταματίου: «Σπουδαίο το έργο στον Άγιο Δημήτριο»

Ανακοίνωση με αφορμή τα αυριανά εγκαίνια του νέου πολυχώρου άθλησης στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου εξέδωσε ο Αθλητικός Όμιλος Σταματίου. Εκφράζει τη σπουδαιότητα του έργου που θα «απαλλάξει τον χώρο από τη σημερινή του εγκατάλειψη», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Αναλυτικά:

«Ένας μεγάλος αθλητικός πολυχώρος εγκαινιάζεται την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 και ώρα 7:00 το απόγευμα στη συμβολή των οδών Καισαρείας και Κλαυδίου Πέπερ, απέναντι από το Παλαιό Νεκροταφείο. Το γνωστό Μαρμαρογλυφείο μεταβάλλεται σε μεγάλο αθλητικό κέντρο που θα στεγάσει δύο μεγάλους συλλόγους της Ρόδου. Συγκεκριμένα,  την ιστορική ομάδα «Α.Σ. Ρόδος» με Ακαδημίες ποδοσφαίρου και τον «Αθλητικό Όμιλο Εμμανουήλ και Μαίρης Σταματίου» με τμήματα καλαθοσφαίρισης. Στα εγκαίνια εκλήθησαν όλες οι τοπικές αρχές, αθλητικοί παράγοντες,  καθώς και οι γονείς των αθλητών και αθλητριών.

Το παραπάνω αθλητικό κέντρο θα αποτελέσει μια καινούρια αθλητική δραστηριότητα και θα καλύψει ανάγκες και στο ποδόσφαιρο και στην καλαθοσφαίρηση, όχι μόνο στην περιοχή Ζέφυρος αλλά και στην ευρύτερη περιοχή και θα απαλλάξει τον παραπάνω χώρο από τη σημερινή του εγκατάλειψη».