Ποδόσφαιρο:  Δωροεπιταγή 500 ευρώ  το έπαθλο του Εργασιακού

Μια δωροεπιταγή 500 ευρώ από γνωστό κατάστημα αθλητικών ειδών της περιοχής μας, θα είναι το μεγάλο έπαθλο του Εργασιακού τουρνουά ποδοσφαίρου που ετοιμάζεται να διοργανώσει στις εγκαταστάσεις του το Κολλέγιο της Ρόδου.

Αυτό ανακοίνωσαν χθες και επίσημα οι διοργανωτές ενημερώνοντας παράλληλα για την παράταση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής μέχρι και τις 13 Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Αθλητική Ακαδημία Ρόδου και το Κολλέγιο Ρόδου, κατόπιν αιτήματος πολλών ομάδων για παράταση της προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα λόγω της τουριστικής σεζόν που βρίσκεται στο μεταίχμιο της, ανακοινώνουν την παράταση της προθεσμίας μέχρι την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου.

Ως εκ τούτου, η προγραμματισμένη συνάντηση της Παρασκευής 30/8 για τη διευθέτηση των λεπτομερειών του τουρνουά μετατίθεται για το Σάββατο 14/9 και ώρα 17:30 στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ρόδου.
Επίσης, λόγω του ότι 4 ομάδες που έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή στο πρωτάθλημα προέρχονται από τον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο, κατόπιν σχετικού αιτήματος των ομάδων, το οποίο γίνεται δεκτό από τη διοργανώτρια αρχή, ανακοινώνουμε τη μετάθεση της προθεσμίας έναρξης του πρωταθλήματος για το Σάββατο 26/10 ή το Σάββατο 2/11,κατι που θα αποφασιστεί ομόφωνα στη συνάντηση του Σαββάτου 14/9 με όλες τις ομάδες και πάντως μετά το τέλος της τουριστικής σεζόν.

Τέλος, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα που βλέπετε στη σχετική αφίσα για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά τη διεξαγωγή του τουρνουά, το κόστος του οποίου δε θα ξεπερνά τα 5 ευρώ ανά παίκτη και ανά αγώνα (ανάλογα με το ρόστερ της κάθε ομάδας κάθε παίκτης ανά αγώνα θα πληρώνει από 3 έως 5 ευρώ), ενώ σε κάθε αγώνα θα υπάρχει υποχρεωτικά γιατρός για την παροχή κάθε είδους ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης (η αμοιβή του οποίου συμπεριλαμβάνεται στο κόστος που αναφέρεται προηγουμένως). Συνεχίστε λοιπόν να δηλώνετε συμμετοχή, γιατί αυτό το πρωτάθλημα θα γίνει θεσμός!

Και, για να σας δελεάσουμε ακόμα περισσότερο, το έπαθλο της πρωταθλήτριας ομάδας θα είναι μια δωροεπιταγή 500 ευρώ από γνωστό αθλητικό κατάστημα της περιοχής μας! Εσύ θα είσαι απών από αυτό το μεγάλο γεγονός;».