«Φαβορί ο Ορφέας και η Αναγέννηση!»

Ο Ορφέας και η Αναγέννηση Έμπωνας είναι τα μεγάλα φαβορί για να κατακτήσουν τον τίτλο στον 2ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εθνικού Αρχίπολης Τάσο Τσακίρη.

Ο ίδιος μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή» τόνισε τα ακόλουθα:

«Η Αναγέννηση Έμπωνας είναι η περσινή πρωταθλήτρια,  η οποία διατήρησε τον κορμό της και ο Ορφέας είναι μια ομάδα που υποβιβάστηκε από την Α’ Κατηγορία, ωστόσο βρέθηκε ενισχυμένη. Θεωρώ ότι αυτοί οι δυο έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μετά ακολουθούμε εμείς που επίσης θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και είναι ο μεγάλος μας στόχος. Από εκεί και πέρα αν και οι δυο ομάδες των νησιών, ΑΟ Σύμης και ΑΣ Τήλου, θελήσουν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο, εγώ βάζω μέσα στα φαβορί και αυτές.

Ειδικά στην έδρα τους θα είναι δυο πολύ δυνατές ομάδες. Θεωρώ ότι ο όμιλος είναι πολύ δύσκολος με πολλές καλές ομάδες και νομίζω ότι θα γίνει ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εύχομαι τη νέα αγωνιστική περίοδο να μην υπάρξουν ακρότητες και να γίνουν παιχνίδια,  τα οποία θα τα χαρούμε όλοι μας».
Σήμερα το ξεκίνημα

Την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας χρονιάς θα κάνουν σήμερα οι παίκτες του Εθνικού. Το ραντεβού έχει καθοριστεί για τις 4.30μ.μ. στο γήπεδο της Αρχίπολης. Ο νέος προπονητής της ομάδας Μιχάλης Ψύλλου περιμένει όλους τους παίκτες να δώσουν “το παρών”. Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές και θα πραγματοποιηθούν όλες στη φυσική έδρα της ομάδας.

Το ψάχνει για άλλη μετεγγραφή
Ακόμα μια μετεγγραφική κίνηση αναμένεται να κάνει η ομάδα του Εθνικού. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι άνθρωποι της διοίκησης το «ψάχνουν» για την περίπτωση ενός αλλοδαπού ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στο νησί μας για επαγγελματικούς λόγους και οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι πολύ καλές. Πρόκειται για πρώην ημιεπαγγελματία που πρόσφατα έπαιζε ποδόσφαιρο στη Θεσσαλονίκη. Ο παίκτης είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.