Χωρίς Ορφανίδη στην πρεμιέρα ο Φοίβος

Ο Νίκος Ορφανίδης θα είναι ο μεγάλος απών του Φοίβου Κρεμαστής στην έναρξη του φετινού πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

Ο έμπειρος παίκτης που εδώ και περίπου μια εβδομάδα δεν συμμετέχει στις προπονήσεις, έχει πάθει τράβηγμα στη γάμπα σε παλιό του τραύμα, με αποτέλεσμα να θεωρείται απίθανο να προλάβει την πρεμιέρα. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να μείνει εκτός και τις επόμενες δυο αγωνιστικές αλλά αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει το αμέσως επόμενο διάστημα. Σημειώνεται ότι και ο Δαφερέρας αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού (έπαθε τράβηγμα στον τετρακέφαλο) και όλα δείχνουν ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός τουλάχιστον για μια εβδομάδα. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων, το οποίο πραγματοποιείται σε καθημερινή βάση στο γήπεδο της Κρεμαστής, υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Πολιά.

Δυο ακόμα φιλικά
Το προσεχές Σάββατο είναι προγραμματισμένο το επόμενο φιλικό του Φοίβου. Θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Παστίδας απέναντι στον τοπικό Αστέρα.  Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 5.15 μ.μ. Το τελευταίο φιλικό πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένο για την επόμενη Παρασκευή απέναντι στον Διαγόρα Βατίου.
Από τη διοίκηση του Φοίβου πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Το δ.σ. του Φοίβου Κρεμαστής, με αφορμή το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων του Δεκαπενταύγουστου, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει το τοπικό συμβούλιο Κρεμαστης για όποια βοήθεια έχει προσφέρει στην ομάδα κατά τη διάρκεια της θητείας του.
Επίσης, ένα ξεχωριστό και μεγάλο ευχαριστώ στον απερχόμενο προεδρο της ΔΚ Κρεμαστής κ.Τσαμπίκο Ποδιώτη για τη  βοήθεια προς την ομάδα μας κατά τη διάρκεια του πανηγυριού και της θητείας του».