Πάει για τερματοφύλακα ο Διαγόρας

Στην απόκτηση ενός τερματοφύλακα στοχεύει η ομάδα του Διαγόρα προκειμένου να ολοκληρώσει το ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος επιθυμεί να ασποκτηθεί ένα νεαρός και εξελίξιμος τερματοφύλακας, ο οποίος πλάι σε αυτούς που ήδη έχει ο σύλλογος που είναι πιο έμπειροι, θα μπορεί να αναπτύξει το ταλέντο του και να βελτιωθεί σημαντικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Παπαδόπουλος μελετάει και την τοπική αγορά καθώς μεγάλη του επιθυμία είναι ο τερματοφύλακας αυτός να είναι Ροδίτης. Το θέμα αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα, οπότε και θα παρθούν οριστικές αποφάσεις.

«Κλεισμένος» ο Τσούπρος
Στο μεταξύ, παίκτης του Διαγόρα θα πρέπει να θεωρείται ο Κώστας Τσούπρος ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «κυανέρυθρους». Απομένουν μόνο τα τυπικά, τα οποία αναμένεται να διεκπεραιωθούν σήμερα, οπότε ο παίκτης αναμένεται, οπότε να βρίσκεται στο νησί μας. Όπως όλα δείχνουν, κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, θα υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του Διαγόρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα είναι ουσιαστικά και η τελευταία ημέρα των μετεγγραφών, οπότε όλα τα μετεγγραφικά θέματα θα κλείσουν.

«Βάρος» στους μικρούς
Όπως έχουμε ξαναγράψει, ένας από τους μεγάλος στόχους του συλλόγου ενόψει της νέας χρονιάς (εκτός από την κατάκτηση του τίτλου), είναι να προσεχθούν ιδιαίτερα και οι μικροί σε ηλικία παίκτες που από το ξεκίνημα συμμετέχουν στην προετοιμασία της ομάδας. Αυτή είναι και η επιθυμία του Σούλη Παπαδόπουλου ο οποίος είναι γνωστό ότι εκτιμάει πολύ την προσπάθειά τους.

Για τον λόγο αυτό, τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να οργανωθεί ένα δεύτερο γκρουπ προπονήσεων, στο οποίο θα συμμετέχουν εξτρά οι μικροί παίκτες προκειμένου να δουλέψουν περισσότερο στα θέματα που υστερούν. Το γκρουπ αυτό θα βρίσκεται σε λειτουργία δύο φορές την εβδομάδα (θα λειτουργεί όλο το χειμώνα) και θα είναι υπό την επίβλεψη του ίδιου του Σούλη Παπαδόπουλου και των συνεργατών του. Εκεί θα δουλέψουν όλα τα παιδιά πάνω στις αδυναμίες τους με στόχο να βελτιωθούν. Παράλληλα, στο γκρουπ αυτό θα παίρνουν μέρος κατά καιρούς και επαγγελματίες, που θα κριθεί όιτι χρήζουν βελτίωσης σε συγκεκριμένους τομείς.

Φιλικό με τον Ιάλυσο
Άλλο ένα φιλικό «τεστ» θα δώσει σήμερα στις 17.45 ο Διαγόρας ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Ιάλυσο στο «Οικονομίδειο». Όλοι οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να χρησιμοποιηθούν από ένα ημίχρονο.