Γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου στον Ιάλυσο

Τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου απέκτησε ο Ιάλυσος! Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, είναι ουσιαστικά το αποτέλεσμα της συνεργασίας με τον ΑΣΤΙΡ ο οποίος μετονομάζεται σε L.F.C. Ιάλυσος. Πρόεδρος μάλιστα θα είναι ο Μιχάλης Κρίγκος και γενική αρχηγός και παράλληλα παίκτρια η Άννα Μπουλαφέντη.

Αναλυτικά, οι επίσημες ανακοινώσεις αναφέρουν τα ακόλουθα:
Για τη συνεργασία με τον ΑΣΤΙΡ: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσημα τη συνεργασία της γυναικείας ομάδας του ΑΣΤΙΡ με τον ΓΑΣ Ιάλυσος. Έπειτα από την έναρξη της συνεργασίας η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΙΡ μετονομάζεται σε L.F.C. Ιάλυσος. Με αφορμή τη συνεργασία, ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή η οποία αναλαμβάνει τη λειτουργία της ομάδας, με επικεφαλής-πρόεδρο τον κ. Μιχάλη Κρίγκο. Προπονητής ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 αναλαμβάνει ο κ. Βαγγέλης Χατζηαντωνίου, με άμεση συνεργάτιδα της κ. Μαριέττα Φιλιππάκου, η οποία θα συνεχίσει να είναι και αθλήτρια της ομάδας. Τέλος, στα άμεσα σχέδια της L.F.C. Ιάλυσος είναι η λειτουργία τμήματος Κορασίδων, το οποίο θα συμμετάσχει στο Κύπελλο Ελλάδας».

Για τη νέα γενική αρχηγό:  «Η Διοικούσα Επιτροπή της L.F.C. Ιάλυσος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι γενική αρχηγός της ομάδας, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, αναλαμβάνει η κ. Άννα Μπουλαφέντη, η οποία θα συνεχίσει να είναι και αθλήτρια του συλλόγου. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα».