Συνέχεια στα προγράμματα του «Ροδίων Άθλησις»

Μετά τα θερινά προγράμματα, το «Ροδίων Άθλησις» περιμένει τα ταλαντούχα παιδιά και το φθινόπωρο ώστε να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον ελεύθερο χρόνο τους και να ασκήσουν παράλληλα το πνεύμα υπό τις οδηγίες έμπειρων προπονητών.

Η αρχή θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, όταν και θα ξεκινήσει το δημοφιλές πια πρόγραμμα της κολύμβησης. Χαρακτηριστική είναι και η ανακοίνωση από την πλευρά του συλλόγου:
 «Λίγες μόνο ημέρες έμειναν και το «Ροδίων Άθλησις» είναι έτοιμο να υποδεχτεί παλιούς και νέους αθλητές για μια ακόμη ξεχωριστή αθλητική χρονιά.

Τη Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου, το αθλητικό μας κέντρο ανοίγει και επίσημα τις «πύλες» του ξεκινώντας με τις ακαδημίες της κολύμβησης και συνεχίζει τις επόμενες ημέρες με τα υπόλοιπα παιδικά τμήματα αλλά και τα τμήματα ενηλίκων.
Μετά από μια επιτυχημένη χειμερινή και θερινή περίοδο είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε με ακόμα πιο βελτιωμένες εγκαταστάσεις και νέες δραστηριότητες!

Κολύμβηση, χορός, μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, ρυθμική και ενόργανη γυμναστική για τους μικρούς μας αθλητές αλλά και τμήματα κολύμβησης, pilates, yoga, swim fit και piloxing για τους ενήλικους αθλητές μας υπόσχονται ένα χειμώνα γεμάτο γυμναστική και ψυχαγωγία.

Αθλητικά προγράμματα για παιδιά από 4 ετών και άνω, εργομετρικές αξιολογήσεις, συμμετοχή σε επίσημους αγώνες είναι μερικά μόνο από αυτά που μας περιμένουν τη νέα χρονιά!
Πληροφορίες και εγγραφές στη γραμματεία του «Ροδίων Άθλησις», καθημερινά από τις 14.00 έως τις 21.00 αλλά και στο τηλέφωνο 2241001400.
Σας περιμένουμε!»