Τουρκο-ολλανδικός όμιλος επεκτείνει τις πτήσεις του σε Ρόδο και Ηράκλειο

Αεροπορική εταιρεία, που ήδη εκτελεί πτήσεις στο Ηράκλειο από γερμανικά αεροδρόμια, θα ξεκινήσει δρομολόγια από νέους προορισμούς από τη νέα τουριστική σεζόν, συνδέοντας το αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» με δυο ακόμα περιοχές της Γερμανίας.

Η Corendon Airlines, θυγατρική του τουρκο-ολλανδικού ομίλου Corendon Touristik, επεκτείνει τις πτήσεις της προς το Ηράκλειο και τη Ρόδο από νέα αεροδρόμια.

Από τον Μάιο του 2020 η εταιρεία θα συνδέσει τα δύο αεροδρόμια με πτήσεις από το Memmingen. Οι πτήσεις προς το Ηράκλειο προγραμματισμένα κάθε Πέμπτη και Κυριακή από τις 3 Μαΐου 2020. Για τη Ρόδο θα εγκαινιάσει τη γραμμή μια μέρα νωρίτερα, στις 2 Μαΐου 2020, και οι πτήσεις θα γίνονται κάθε Σάββατο και Τρίτη.

Μέχρι τώρα τις πτήσεις από το συγκεκριμένο αεροδρόμιο προς την Ελλάδα εξυπηρετούσε η Ryanair, συνδέοντας το Memmingen με τα Χανιά, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα

Από το επόμενο καλοκαίρι, η Corendon Airlines θα συν°δέσει όμως και το αεροδρόμιο που βρίσκεται κοντά τη λίμνη Constance της Γερμανίας, στα σύνορα με την Ελβετία και την Αυστρία, με το Ηράκλειο και τη Ρόδο. Η αεροπορική εταιρεία θα πετάει δύο φορές την εβδομάδα από το αεροδρόμιο του Friedrichshafen, αυξάνοντας έτσι σε τρία τα δρομολόγιά της προς το αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» και σε δύο προς τη Ρόδο.

Μέχρι τώρα η συγκεκριμένη εταιρεία έχει πτήσεις από τα μεγάλα γερμανικά αεροδρόμια της Κολωνίας, του Αμβούργου, της Νυρεμβέργης, του Αννόβερο, του Ντίσελντορφ κ.ά.

(Πηγή: candiadoc.gr)