Φιλικά κριτήριο για την ενδεκάδα

Τρία φιλικά παιχνίδια σε διάστημα μιας εβδομάδας θα δώσει ο Απόλλων Καλυθιών. Θα είναι και τα τελευταία του πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. 

Η αρχή θα γίνει σήμερα κόντρα στην ΑΕ Κατταβιάς στο Ενωσιακό γήπεδο στο «Καλλιπάτειρα», η συνέχεια θα δοθεί την προσεχή Τετάρτη κόντρα στον Άρη Αρχαγγέλου και το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί το επόμενο Σάββατο κόντρα στον Άγιο Ισίδωρο. Όλες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 5.30 μ.μ. Τα παιχνίδια αυτά, αποτελούν ουσιαστικά κριτήριο για την οριστική κατάρτιση της ενδεκάδας του πρωταθλήματος και όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, θεωρούνται πάρα πολύ σημαντικά για τους παίκτες του Απόλλωνα. 

Ο προπονητής Παναγιώτης Ζούνης μέσα από τις αναμετρήσεις αυτές, θα βγάλει τα οριστικά του συμπεράσματα για όλους τους παίκτες και τις δυνατότητες τους. Ειδικά το φιλικό παιχνίδι με τον Άρη (την προσεχή Τετάρτη), θεωρείται πάρα πολύ σημαντικό και εκεί όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. 
Σε ό,τι έχει να κάνει με τις μετεγγραφικές κινήσεις, το ρόστερ κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα πρέπει να θεωρείται «κλεισμένο» όμως εξετάζεται μια ακόμα περίπτωση που αναμένεται να είναι και η τελευταία.