Πήρε Κιουπάκη, σε αναμονή του Γιαννίκου

Τη φανέλα του Διγενή Κοσκινού θα φοράει τη νέα αγωνιστική ο Δημήτρης Κιουπάκης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που ανήκει στη Ρόδο θα παίξει με τη μορφή του δανεισμού για τουλάχιστον ένα χρόνο, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο σύλλογος. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση, αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Ποδοσφαιριστής του ΔΙΓΕΝΗ θα είναι για αυτή την αγωνιστική περίοδο ο νεαρός Δημήτρης Κιουπάκης, υπό τη μορφή δανεισμού από την ομάδα της Ρόδου. Το διοικητικό συμβούλιο του ΔΙΓΕΝΗ ευχαριστεί την ομάδα της ΡΟΔΟΥ για τον δανεισμό του νεαρού ακραίου μέσου, ο οποίος πιστεύεται ότι θα βοηθήσει στη  φετινή προσπάθεια της ομάδας του Γιάννη Καμίτση και θα αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας. Ευχόμαστε στον Δημήτρη υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας».

Περιμένουν Γιαννίκο και άλλον έναν
Στο μεταξύ, ο Παναγιώτης Γιαννίκος αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη μετεγγραφική κίνηση του συλλόγου από τα Κοσκινού. Ο έμπειρος παίκτης έχει συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση και το μόνο που απομένει είναι να προσκομίσει την ελεύθερα του προκειμένου να ενταχθεί και επίσημα στο δυναμικό του συλλόγου. Αξίζει να σημεωθεί ότι εκτός του πρώην παίκτη του Κλεάνθη, οι Κοσκινιάτες εξετάζουν ακόμα μια περίπτωση έμπειρου παίκτη που δεν αποκλείεται και αυτός να ενταχθεί στο δυναμικό του συλλόγου. Εξελίξεις αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα.