Και καλά η ΑΕΚ που τα έκανε μαντάρα από την αρχή, αλλά ο ΠΑΟΚ;

-Κοίτα να δεις που παραλίγο η ΑΕΚ να κάνει τη ζημιά στην Τραπεζούντα και με Κωστένογλου στον πάγκο μάλιστα. Τελικά, με οποιονδήποτε άλλο προπονητή εκτός του Καρντόσο από την αρχή της χρονιάς, θα είχε περάσει στους ομίλους του Europa League.

-Και καλά η ΑΕΚ που τα έκανε μαντάρα από την αρχή, αλλά ο ΠΑΟΚ; Και ο Λουτσέσκου γι’ αυτό την έκανε με τρόπο, γιατί είχε πάρει πρέφα πως με το ρόστερ αυτό δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει τίποτε περισσότερο απ’ ό, τι τελικώς πήρε. 

-Άντε να δούμε τώρα με τον Ολυμπιακό μόνο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, πώς θα σώσουμε την παρτίδα… Μου φαίνεται πως αν συνεχίσουμε έτσι θα χρειαστεί να δίνουμε προκριματικά για την Ευρώπη από τον Μάιο… 

-Η Ρόδος το πήρε είδηση και ξέρει τι μπορεί να «παίξει» στην ΕΠΟ για τον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής, της Δ’ δηλαδή που μεταμορφώθηκε σε Γ’, όπως έχω αναφέρει ξανά, γιατί αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. 

-Τώρα, δεν ξέρω αν  κάνει καλό ή κακό η ανακοίνωση που εξέδωσε, όμως τουλάχιστον βγάζει αντίδραση, ώστε να μην νομίζουν κάποιοι πως παρακολουθεί από μακριά χωρίς να έχει συμμετοχή στις εξελίξεις. 

-Ό, τι και να γίνει όμως, οι «πράσινοι» έχουν ένα ικανότατο ρόστερ κι αν όλα πάνε καλά, δεν θα ‘χουν κανένα πρόβλημα να κερδίσουν στην άνοδο στη Football League, θέλοντας να χαράξουν τη δική τους ρότα προς τις επαγγελματικές κατηγορίες.