Σχεδόν έτοιμοι οι όμιλοι στη Γ' Εθνική

Στο τελικό στάδιο της συγκρότησης των ομίλων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες οι παράγοντες της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Όπως όλα δείχνουν, τις επόμενες ημέρες αναμένεται  να γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η εκπρόσωπος της Δωδεκανήσου Ρόδος, θα πάρει μέρος σε έναν όμιλο που θα είναι βατός για τη δυναμική που έχει αναπτύξει. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης, για μια ακόμα χρονιά έκανε ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου η πρωταθλήτρια του νομού μας να συμπεριθληφθεί σε έναν όμιλο που αν παίξει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα για να κάνει τη διαφορά. Εξάλλου, με βάση το ρόστερ που έχει δημιουργήσει η ομάδα του νησιού μας, δεν είναι καθόλου υπερβολικό να σημειώσουμε ότι είναι ικανή σε όποιον όμιλο και να πάρει μέρος να κατακτήσει τον τίτλο. Αυτός εξάλλου ήταν και ο μεγάλος στόχος της διοίκησης, «χτίζοντας» το συγκεκριμένο ρόστερ .

«Έχουμε εμπιστοσύνη στην ΕΠΟ»
Στο μεταξύ, διοίκηση των «ελαφιών» με ανακοίνωση που εξέδωσε εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη της στην ΕΠΟ με αφορμή την επικείμενη συγκρότηση των ομίλων της κατηγορίας, εκφράζοντας την πεποίθηση της ότι σε όποιον όμιλο και να πάρει μέρος θα μπορεί να εκπληρώσει τον στόχο της. Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Λόγω των ημερών και της αναμενόμενης απόφασης της ΕΠΟ για τον ορισμό των Ομίλων της Γ’ Εθνικής για το προσεχές πρωτάθλημα, η ΡΟΔΟΣ δηλώνει πως θα φιλοξενήσει κάθε αντίπαλη ομάδα στο νησί μας, χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς προβληματισμό και όπως αρμόζει στην παράδοση μας.  Θα αγωνισθεί η ομάδα μας με αξιοπρέπεια και αποφασιστικότητα παντού, σίγουρη για την έκβαση του πρωταθλήματος, αφού έχει δημιουργηθεί για ανώτερες κατηγορίες, στις οποίες πιστεύουμε πως θα είναι σύντομα: Ο στόχος είναι η κορυφή και γι’ αυτόν τον στόχο παλεύουμε. Δηλώνουμε πως έχουμε εμπιστοσύνη στα αρμόδια όργανα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αναμένοντας την απόφαση για τον καθορισμό των Ομίλων, χωρίς τον επηρεασμό από δακρύβρεκτες ανακοινώσεις!»