Το «ψάχνει» για το βασικό σχήμα

Στο τελικό στάδιο του μονταρίσματος αναμένεται να μπει το επόμενο διάστημα ο Διαγόρας. Ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος στα μέχρι τώρα φιλικά έχει δοκιμάσει διάφορα σχήματα αλλά και πρόσωπα και σιγά σιγά θα είναι έτοιμος για τις τελικές του επιλογές ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ήδη στο μυαλό του έχει κάποια πράγματα τα οποία όμως ακόμα δεν θα πρέπει να θεωρούνται οριστικά όσον αφορά την συγκρότηση του βασικού σχήματος ενόψει της νέας χρονιάς. Το διάστημα απίο εδώ και πέρα θα πρέπει να θεωρείται κρίσιμο για όλους τους ποδοσφαιριστές μιας και ουσιαστικά θα αποτελέσει σημαντικό κριτήριο για την συγκρότηση της βασικής ενδεκάδας ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League.


Σε γενικές γραμμές, μπορούμε να πούμε ότι μέχρι τώρα υπάρχει ικανοποίηση για τα αποτελέσματα της δουλειάς που γίνεται, ωστόσο η τεχνική ηγεσία των «κυανέρυθρων» θεωρεί ότι υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης και η ομάδα δεν έχει δείξει ακόμα τις πραγματικές της δυνατότητες. Ο μεγάλος στόχος άλλωστε είναι να μπορέσει ο Διαγόρας να κάνει την διαφορά στο πρωτάθλημα και βάσει αυτής της φιλοσοφίας «χτίζεται».

«Ψάχνει» έναν τερματοφύλακα
Σε αναζήτηση ενός νεαρού τερματοφύλακα που θα αγωνιστεί στον Διαγόρα ως ερασιτέχνης, εξακολουθεί να βρίσκεται η τεχνική ηγεσία της ομάδας. Όπως έχουμε γράψει ξανά, οι υπεύθυνοι κοιτούν και στην ντόπια αγορά θέλοντας να εντοπίσουν έναν νεαρό ο οποίος θα έχει όρεξη για δουλειά και θα είναι εξελίξιμος.


-Πρωινή προπόνηση σε δυο γκρουπ περιλάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές. Σήμερα υπάρχει ρεπό και από αύριο άπαντες θα επιστρέψουν με «διπλές» προπονήσεις.


Χθες ο Διαγόρας ανακοίνωσε επισήμως και την απόκτηση του Νίκου Μαγκούλια από τον Καλυμνιακό: 
«Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Νικολάου Μαγκούλια από την Κάλυμνο. Αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ, έπαιζε στον Καλυμνιακό και στη Μικτή Δωδεκανήσου. Ο Μαγκούλιας, που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου και που θα ενισχύσει τη ομάδα Νέων, εντάχθηκε στο Διαγόρα μετά από ενέργειες του Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ κ. Πέτρου Ρουτζιέρη. Η ΠΑΕ ευχαριστεί τον Καλυμνιακό και τον πρόεδρο του κ. Αθανάσιο Μαργαρίτη, για την συγκατάθεση τους, ο παίκτης να αγωνισθεί σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα με τα χρώματα του «Γηραιού».