Άλλη μια νεαρή παίκτρια στον Σταυρό

Άλλη μια νεαρή παίκτρια προστέθηκε στο δυναμικό του Σταυρού Καλυθιών. Πρόκειται για την 13χρονη Νουρικιάρ Σελλαβτζή όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο σύλλογος. Αναλυτικά:

 «Ο Σταυρός, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση με δανεισμό, για μία αγωνιστική περίοδο, της Νουρικιάρ Σελλαβτζή (μέσος, 13 ετών) από την Ακαδημία του Αρένα. Η Νουρ, αγωνίστηκε πέρυσι στο πρωτάθλημα Κ-12 της ΕΠΣΔ και εντάσσεται πλέον και επισήμως στον κόσμο του γυναικείου ποδοσφαίρου, όντας το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

Όπως αναφέραμε και κατά την παρουσίαση των Περπερίδου και Μανωλακούδη, η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο, έχουν πλήρη επίγνωση πως καμία ομάδα δεν μπορεί να έχει μέλλον, αν δεν δίνει ευκαιρίες ανάδειξης σε νέα παιδιά, που δίπλα στις πιο έμπειρες παίκτριες, θα αποτελέσουν τον τροφοδότη ενέργειας και ενθουσιασμού για τον σύλλογο μας. Με γνώμονα αυτή μας την πεποίθηση, που αποτελεί και συνισταμένη της προετοιμασίας για το απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, στο οποίο θα συμμετάσχει φέτος ο Σταυρός, καλωσορίζουμε τη Νουρ και τις ευχόμαστε να είναι υγιής και να απολαύσει το ποδόσφαιρο».