Το θέμα είναι πως το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο έχει πλέον δυναμική

-Ούτε του… παπά να μην το πει η Ρόδος, αφού και πάλι, όπως ο Διαγόρας και ο Ιάλυσος την περασμένη περίοδο, έπεσε σ’ έναν βατό όμιλο στη Γ’ Εθνική, ενώ με βάση τη σημαντική ενίσχυσή της, είναι φαβορί για το πρωτάθλημα.

-Πολλά λέμε, αν και δεν είδαμε ακόμα δείγματα… γραφής με αντίπαλους ισχυρούς, όμως σίγουρα ομάδες από Ανατολική Αττική, Αρκαδία, Κορινθία, Λέσβο κι Εύβοια δεν είναι για να τρομάζουν και πολύ τους «πράσινους».

-Το θέμα είναι πως το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο έχει πλέον δυναμική και δεν το… κλωτσάει ο ένας και ο άλλος, ειδικά αν θυμηθούμε τι γινόταν μερικά χρόνια πριν, όταν οι ομάδες από την ΕΠΣ Αθηνών και Πειραιά …έτριβαν τα χέρια τους με ‘μας αντιπάλους. 

-Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει αν και η Ρόδος βρεθεί στη Football League σ’ ένα χρόνο από τώρα και πώς διαμορφώνεται πια ο ελληνικός ποδοσφαιρικός χάρτης μετά από πολλά χρόνια, με το νησί μας ν’ αποτελεί ξανά μια σημαντική ποδοσφαιρική δύναμη. 

-Έτσι όπως πάει η κατάσταση, σιγά-σιγά θα γίνει παράδοση και οι ομάδες από τα Δωδεκάνησα μπορεί να θεωρούν δεδομένη την παρουσία τους σε εθνική επαγγελματική κατηγορία μ’ αυτές από Πελοπόννησο αλλά κι εκείνες της Αττικής που δεν είναι φόβητρο.

-Διότι και οι άγιοι… φοβέρα θέλουν σε κάθε έκφανση της ζωής, πόσο μάλλον στο ποδόσφαιρο, όπου οι καταστάσεις πολλές φορές από μόνες τους εμπνέουν, όπως και να το κάνεις, φόβο… 

-Κι επειδή έτσι μας έρχονται οι… φλασιές, καλή η νίκη χθες της Εθνικής με το Μαυροβούνιο στο Μουντομπάσκετ, απλώς χρειάζεται  να διατηρούμε χαμηλούς τους τόνους, γιατί μπάλα είναι και γυρίζει…