Έρχονται μέχρι και δύο μετεγγραφές

Μια ή δυο ακόμα προσθήκες αναμένεται να κάνει ο Διαγόρας Βατίου σε μια προσπάθεια μεγαλύτερης ενίσχυσης του. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι παίκτες έχουν εξευρεθεί ωστόσο μέχρι και χθες δεν ήταν κάτι ανακοινώσιμο. Μέσα στην εβδομάδα πάντως είναι πιθανό να σημειωθούν εξελίξεις. Κατά τα άλλα, ο τεχνικός Γιάννης Καμπούρης είναι πολύ ικανοποιημένος, καθώς βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να δουλεύουν πάρα πολύ στις προπονήσεις.

Μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», επεσήμανε τα ακόλουθα: 
«Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά. Την περασμένη Παρασκευή παίξαμε φιλικό στ’ Αφάντου και κερδίσαμε τον ΑΕΡΑ με 2 – 0 και πήγαμε καλά. Όμως τα φιλικά είναι για να δούμε εμείς οι προπονητές κάποια πράγματα. Τα αποτελέσματα δεν μετράνε. Οι πραγματικές εξετάσεις είναι τα επίσημα παιχνίδια οπότε πρέπει να περιμένουμε. Πάντως, η ομάδα δουλεύει μια χαρά και δεν υπάρχει κάτι που να με προβληματίζει».

Η προετοιμασία συνεχίζεται με κανονικούς ρυθμούς χωρίς να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα. Μόνο ορισμένα θέματα με τα ωράρια των παικτών κάποιες φορές αλλά αυτό είναι απολύτως λογικό διότι βρισκόμαστε σε τουριστική περίοδο και αρκετοί παίκτες εργάζονται.