Δ. Κρητικός: Δεν έγινε καμία  συζήτηση για συνεργασία

Ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει ότι δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με τον νέο δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη για συνεργασία, εξέδωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Ρόδος Αξιών» Δημήτρης Κρητικός.

Ο κ. Κρητικός απαντώντας σε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατική της Ρόδου», το οποίο αναφέρεται στις μετεκλογικές συνεργασίες των παρατάξεων επισημαίνει ότι είναι ανοιχτός σε κάθε συζήτηση, όμως μέχρι σήμερα κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής: «Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατική της Ρόδου» έχω να δηλώσω τα εξής: Ουδέποτε ζήτησα συνάντηση με τον νέο δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, και τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Στράτο Καρίκη, ενώ δεν υπήρξε και καμία συνάντηση με κανέναν από τους δύο ή και με τους δύο μαζί μέχρι σήμερα, με θέμα τη μετεκλογική μας συνεργασία.

Το μόνο που δήλωσα και επαναλαμβάνω μετεκλογικά απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων είναι ότι εφ’ όσον συμμετείχα σε μία εκλογική διαδικασία υπό τον νόμο «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ», ο οποίος προβλέπει τις συνεργασίες, είμαι ανοιχτός σε συζήτηση αν και εφόσον ο νέος δήμαρχος το ζητήσει. Τα υπόλοιπα αποτελούν δημοσιογραφικά σενάρια και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Και επειδή το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν διάφορα τέτοια σενάρια για δήθεν προθέσεις της παράταξης, δηλώνω κατηγορηματικά ότι οποιαδήποτε απόφαση παίρνει η «Ρόδος Αξιών» αναφορικά με την παραπέρα στάση της στο δημοτικό συμβούλιο, θα γίνεται γνωστή μόνο από εμένα με επίσημη ανακοίνωση».