Το «ψάχνει» για ενίσχυση

«Δίχτυα» στη μετεγγραφική αγορά της Ρόδου προκειμένου να μπορέσουν να κάνουν άλλες τρεις κινήσεις τουλάχιστον, ρίχνουν το τελευταίο διάστημα οι υπεύθυνοι του Κλεάνθη. 

Ο σύλλογος του Παραδεισίου μετά τη φυγή και του Κώστα Πελέκη, έχει ουσιαστικά αποδυναμωθεί κατά μεγάλο ποσοστό σε σχέση με πέρυσι, μένοντας με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να «βγάλουν» όλο το πρωτάθλημα χωρίς τις απαιτούμενους βοήθειες. Είναι κάτι που, σύμφωνα με πληροφορίες, συζητιέται έντονα το τελευταίο διάστημα στο Παραδείσι, οπότε γίνεται μια προσπάθεια για την προσθήκη τριών παικτών ακόμα τουλάχιστον, που σίγουρα θα μπορέσουν να βοηθήσουν και τους υπόλοιπους στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. 

Σε ό,τι έχει να κάνει τώρα με τον Πελέκη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αποχώρησε με δική του απόφαση, διότι δεν μπορούσε μα αποδεχθεί την αλλαγή φιλοσοφίας της διοίκησης ενόψει της νέας χρονιάς.

Κατά τα άλλα και σε ό,τι αφορά στα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά στο γήπεδο Παραδεισίου, ο αγωνιστικός χώρος του οποίου βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Όλοι οι παίκτες δίνουν κανονικά το “παρών” με εξαίρεση τον Λόσε ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Όπως φαίνεται μάλιστα, δεν θα είναι σε θέση να προλάβει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.