Ξεκίνημα με πολλή όρεξη

Με όρεξη και διάθεση για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους οι παίκτες του Ακουσιλάου. 

Η πρώτη τους προπόνηση πραγματοποιήθηκε προχθές το απόγευμα στο γήπεδο των Φανών και άπαντες έδωσαν το “παρών” με εξαίρεση τους Παπακωνσταντίνου και Νικολίτση. Ο πρώτος απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά από χθες ενσωματώθηκε μαζί με τους υπόλοιπους και ο δεύτερος αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα αργότερα. Το “παρών” έδωσαν και οι Φουσατζιά και Πολυμένωφ οι οποίοι αποτελούν τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα του συλλόγου και προστέθηκαν και επίσημα στο ρόστερ. 

Ο μεγάλος στόχος της ομάδας, όπως έχουμε γράψει ξανά, είναι να μπορέσει να δημιουργήσει ένα ανταγωνικό σύνολο το οποίο θα περιέχει και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές τους οποίους υπολογίζει πάρα πολύ ο τεχνικός Σάββας Καραβόλιας. Δεν είναι αυτοσκοπός η κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά φυσικά αν έρθει, οι άνθρωποι του συλλόγου δεν θα πούν όχι. Σε ό,τι έχει να κάνει με τις προπονήσεις, θα είναι καθημερινές και θα πραγματοποιούνται στο γήπεδο των Φανών.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι όλα τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας, με εξαίρεση τους Παπακωνσταντίνου και Νικολίτση. Διακρίνονται λοιπόν από αριστερά οι Πολυμένωφ, Κωνσταντινίδης, Παπουρδάνος, Καβουκλής, Καμπούρης, Μ. Θεοδοσίου, Χατζηκυριάκος, Κορκίδας και Φουσατζιά.