«Κληρώνει» για Διαγόρα και Ιάλυσο

Πραγματοποιείται σήμερα στα γραφεία της Football League στην πρωτεύουσα, η κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος του οικείου πρωταθλήματος στο οποίο θα συμμετάσχουν οι Διαγόρας και Ιάλυσος.

Η διαδικασία αναμένεται να ξεκινήσει στη 1 μ.μ., ενώ νωρίτερα, θα συνεδριάσουν τα μέλη της Ένωσης προκειμένου να ασχοληθούν με διάφορα θέματα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον, όπως την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών. Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Football League, αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 12.00 στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Football League και θα συζητηθούν τα εξής θέματα:
Ασφάλιση Ποδοσφαιριστών
Διάφορα Θέματα
Μετά το πέρας της συνεδρίασης θα διεξαχθεί στη 1 μ.μ. η κλήρωση του Πρωταθλήματος Football League αγωνιστικής περιόδου 2019-2020».

Συνάντηση για Εφηβικό και Παιδικό
Στο μεταξύ, ξεκίνησε και ο σχεδιασμός για την οργάνωση του Εφηβικού και Παιδικού τμήματος του συλλόγου. Η πρώτη συγκέντρωση μάλιστα θα γίνει αύριο στα γραφεία του συλλόγου, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο σύλλογος. Ειδικότερα:
«Καλούνται την Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 20:00 στα Γραφεία του Γ.Σ. Διαγόρας (πλατεία Διαγόρα 1, Ρόδος), οι γονείς και οι αθλητές των Τμημάτων ποδοσφαίρου:
-Εφήβων (Κ16, ΓΕΝ. 2004-2005) και
-Παίδων (Κ14, ΓΕΝ. 2006-2007)

για συνάντηση κι ενημέρωση από τους υπεύθυνους και προπονητές. Όσοι γονείς επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Διαγόρας, στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική οικογένεια του νησιού της Ρόδου, μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2241028577 (κα Κωνσταντίνα Γεωργαλλή σε ώρες γραφείου)».