Επιτυχημένες οι εξετάσεις τζούντο στη Ρόδο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το διήμερο 31 Αυγούστου-1 Σεπτεμβρίου,  οι εξετάσεις έντεκα αθλητών των συλλόγων τζούντο της Ρόδου, κατόχων καφέ και μαύρης ζώνης, για την απόκτηση του επόμενου Dan. Ήταν η κατάληξη μιας μεγάλης και πολύ σοβαρής προσπάθειας, με συνεχείς προπονήσεις όλο το καλοκαίρι  στις εγκαταστάσεις της Φλόγας Ρόδου στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα», υπό την επίβλεψη του κ. Μιχάλη Χατζηνικολάου (Μαύρη ζώνη, 5 Dan), Υπεύθυνου Επιτροπής Νησιωτικής Ελλάδος Ιεραρχίας Dan και Επιμόρφωσης και προπονητή της Φλόγας Ρόδου.

Για τον σκοπό αυτό ήρθε στη νησί, εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο ο κ. Νικόλαος Χεκίμογλου, Πρόεδρος Επιτροπής Ιεραρχίας Dan και Επιμόρφωσης Ελλάδος. Το πρωί του Σαββάτου (31/8) έγινε από τον κ. Χεκίμογλου, το προβλεπόμενο από τους κανονισμούς της ΕΟΤ επιμορφωτικό σεμινάριο του 1ου Dan και ακολούθως έγιναν και  οι εξετάσεις των έξι υποψηφίων αθλητών.

Την Κυριακή έγινε το αντίστοιχο σεμινάριο για τους τέσσερις τζουντόκα για το 3ο Dan και την Κατερίνα Μαυρομάτη για το 4ο Dan,  ενώ αμέσως μετά, διεξήχθησαν οι πολύωρες και λεπτομερείς εξετάσεις που απαιτούνται γι’ αυτό το επίπεδο τζούντο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Χεκίμογλου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και αφού συνεχάρη όλους τους τζουντόκα για την επιτυχία τους, στάθηκε ιδιαίτερα στη σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια, από τον προπονητή κ. Μιχάλη Χατζηνικολάου.

Αναλυτικά,  τα αποτελέσματα των εξετάσεων:
1.    Μαυρομάτη Αικατερίνη 4ο Dan (Φλόγα Ρόδου).
2.    Χατζηνικολάου Σάββας 3ο Dan (Φλόγα Ρόδου).
3.    Ευσταθίου Κωνσταντίνος 3ο Dan (Φλόγα Ρόδου).
4. Κοντός Μιχαήλ 3ο Dan (Αγήνορας).
5. Παππάς Αντώνιος 3ο Dan (Φλόγα Ρόδου).
6.    Χατζηνικολάου Χαράλαμπος 1ο Dan (Φλόγα Ρόδου).

7. Πιπή Θεοδώρα 1ο Dan (Φλόγα Ρόδου).
8. Αϊριέβ Αλέξανδρος 1ο Dan (Αγήνορας).
9. Τσαβαρής Ιωάννης 1ο Dan (Φλόγα Ρόδου).
10. Τσακίρη Γεωργία 1ο Dan (Φλόγα Ρόδου).
11. Παππά Κωνσταντίνα 1ο Dan (Φλόγα Ρόδου).