Συνεχώς ακούμε δηλώσεις περί συντήρησης κι αναβάθμισης αθλητικών εγκαταστάσεων...!

Πολύ στο τρέξιμο το ‘χει ρίξει ο Λευτέρης Αυγενάκης. Από τη μία συνάντηση στην άλλη με παράγοντες και διοικήσεις ομοσπονδιών, και χθες ήταν εκεί όταν γινόταν η κλήρωση της Football League. 

Βεβαίως, η Νέα Δημοκρατία έχει κάνα δίμηνο που πήρε και πάλι τα ηνία, αλλά ας μην είναι άλλη μια φορά η κινητικότητα σχετική με τον αθλητισμό απλώς και μόνο ένα παιχνίδι εντυπώσεων…

Συνεχώς ακούμε δηλώσεις περί συντήρησης κι αναβάθμισης αθλητικών εγκαταστάσεων κι ένα μάτσο χρήματα που θα δοθούν γι’ αυτό τον σκοπό, όμως αν δεν δούμε δεν πιστεύουμε τίποτα. 

Πρεμιέρα για τον Ιάλυσο στο Οικονομίδειο με τον ΟΦ Ιεράπετρας και για τον Διαγόρα στην Ημαθία με τη Βέροια, σε μια Football League, όπου κυριαρχούν οι ομάδες της επαρχίας και υπάρχουν μόλις δύο της Αττικής. 

Κάποτε ήταν αδιανόητο να μην αποτελείται ένας όμιλος εθνικής, επαγγελματικής κατηγορίας τουλάχιστον κατά το ήμισυ από ομάδες του λεκανοπεδίου, αλλά απ’ ό, τι φαίνεται μαζί με τον οικονομικό χάρτη άλλαξε και ο ποδοσφαιρικός.

Μέχρι και χθες δεν είχε βγει κάτι σαφές που ν’ αφορά τη δυναμικότητα των αντιπάλων των εκπροσώπων μας στην κατηγορία κι αυτό είναι καλό, γιατί όσο υπάρχει αυτή η ηρεμία, μας δίνει δικαίωμα στην ελπίδα για κάτι καλύτερο.

Τα ‘παν και τα ξαναείπαν για τα συμβόλαια με την ΕΡΤ και το τι πρόκειται ν’ αλλάξει στο τέλος της περιόδου στη Football League, αν κι ακόμα δεν άρχισε το πρωτάθλημα. Η κρατική τηλεόραση αποτελεί αποκούμπι ακόμα και για τη Σούπερ Λίγκα, μόνο μην πέσει πάλι κάνα μαύρο φοβάμαι… 

Γι’ αυτό ας περιμένουμε λίγο ακόμα, έως ότου καλυφθεί και με πανό το σπασμένο τοιχίο στο στάδιο «Διαγόρας» να μην το πιάνει η κάμερα κατά τη διάρκεια της απευθείας μετάδοσης και πέσει σιγή…