Τριπλή μετεγγραφική ενίσχυση

Άλλους τρεις παίκτες πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Διαγόρας Βατίου και συνεχίσε έτσι την ενίσχυσή του ενόψει της νέας χρονιάς. Ο ένας είναι ο έμπειρος Κώστας Πελέκης ο οποίος είχε συμφωνήσει με τον Κλεάνθη αλλά στη συνέχεια για δικούς του λόγους ζήτησε να αποχωρήσει και έτσι έμεινε ελεύθερος.

Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο παίκτη που ασφαλώς και αναμένεται να βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα της νότιας Ρόδου στο δύσκολο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι άλλοι δύο, είναι ο Κώστας Τέγος που ανήκε στο δυναμικό του Διγενή Κοσκινού αλλά και ο Σταμάτης Ντάλας που φορούσε τη φανέλα του ΑΣ Χάλκης. Είναι δυο παίκτες που έχει σε εκτίμηση ο τεχνικός Γιάννης Καμπούρης πιστεύοντας ότι μπορούν και αυτοί να προσφέρουν σημαντική βοήθεια στον σύλλογο της νότιας Ρόδου.

Με αυτές τις κινήσεις, ουσιαστικά έχουν ολοκληρωθεί οι μετεγγραφές του Διαγόρα Βατίου, εκτός βέβαια και αν προκύψει κάτι έκτακτο και εξαιρετικό από εδώ και πέρα. Φαινομενικά όμως, δεν αναμένεται να γίνουν και άλλες κινήσεις και το ρόστερ θα πρέπει να θεωρείται πλήρες.

Μεγάλος στόχος του συλλόγου, είναι να μπορέσει να διορθώσει τα λάθη που έγιναν στο προηγούμενο πρωτάθλημα τα οποία οδήγησαν στην εξασφάλιση της παραμονής μια αγωνιστική πριν από το φινάλε και η πραγματοποίηση μιας πολύ καλύτερης πορείας. Οι ιθύνοντες του συλλόγου, πιστεύουν ότι τη νέα χρονιά, η ομάδα θα μπορέσει να είναι πιο ανταγωνιστικό, εξασφαλίζοντας πολύ νωρίτερα την παραμονή της.

-Η διοίκηση του Διαγόρα Βατίου θέλει και δημόσια να καλωσορίσει τους τρεις παίκτες στην οικογένειά της και να ευχηθεί υγεία και επιτυχίες.