Γιώργος Σακελλαρίδης: 37 χρόνια προσφοράς στη μουσική εκπαίδευση του τόπου μας

Γιώργος Σακελλαρίδης: 37 χρόνια προσφοράς στη μουσική εκπαίδευση του τόπου μας

Γιώργος Σακελλαρίδης: 37 χρόνια προσφοράς στη μουσική εκπαίδευση του τόπου μας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1344 ΦΟΡΕΣ

Ποια σχήματα και πώς θα λειτουργήσουν φέτος

Ο Γιώργος Σακελλαρίδης και
η εκπαιδευτική προσφορά του σε αυτό τον τόπο, είναι εξαιρετικά
σημαντική. Φέτος συμπληρώνονται 37 ολόκληρα χρόνια από τότε που ξεκίνησε να εργάζεται με παιδιά και ενήλικες στο Δήμο της Ρόδου, σε επίπεδο Χορωδιών και άλλων συναφών μουσικών σχημάτων

Τα σχέδια του Γιώργου Σακελλαρίδη και των συνεργατών του για φέτος σε ό,τι αφορά τα ΠΑΙΔΙΚΑ Δημοτικά Χορωδιακά Σχήματα που θα λειτουργήσουν θα είναι τα εξής για όσους ενδιαφέρονται:

Κάθε Παρασκευή 6.00 μ.μ. με 6.45 μ.μ. στο Εκπαιδευτικό τμήμα της Παιδικής Χορωδία Δήμου Ροδιών , που διαρκώς υποδέχεται νέα μέλη, παιδιά από 5 έως και 7 χρονών.

Κάθε Σάββατο 6.00 μ.μ. – 6.45 μ.μ. στο Εκπαιδευτικό τμήμα της Παιδικής Χορωδίας Δήμου Ροδίων, που υποδέχεται νέα μέλη από 8 έως 12 χρονών.
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο 7.00 μ.μ. με 8.00 μ.μ. στην Παιδική Χορωδία Δήμου Ροδίων, με μέλη που περνούν από τα εκπαιδευτικά τμήματα.

Κάθε Δευτέρα, από τις 5.30 μ.μ. ως τις 7.30 μ.μ. (σε χωριστά τμήματα), στο Τμήμα Χορωδίας και Μουσικής Ευαισθητοποίησης, για παιδιά από 6 έως 14 χρονών, με βασικά όργανα τη ΦΩΝΗ, το ΣΩΜΑ, το ΒΙΟΛΙ.

Σε ό,τι αφορά τους ενήλικες, όπως υπογράμμισε ο ίδιος μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ, «σε επίπεδο ενηλίκων θα λειτουργήσει φυσικά η Πειραματική Χορωδία Δήμου Ροδιών, Κάθε Παρασκευή 8.30 μ.μ. με 10.00 μ.μ. και κάθε Σάββατο 8.00 μ.μ. με 9.30 μ.μ. όπως συμβαίνει όλα τα τελευταία χρόνια.

Για την είσοδο στην Πειραματική Χορωδία Δήμου Ροδιών θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα 8.00 μ.μ. με 8.45 μ.μ., το Εκπαιδευτικό τμήμα της Πειραματικής Χορωδίας Δήμου Ροδίων που θα υποδέχεται κάθε ενήλικο άτομο που αγαπά το τραγούδι, ανεξάρτητα από μουσικές γνώσεις και φωνητικές ικανότητες, μια και σε όλα βλέπουμε αποτελέσματα μετά από ευχάριστη και συνάμα μεθοδική δουλειά.

Για όσους θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε αυτά τα τμήματα ή να δουν πώς λειτουργούν, οι... δρόμοι επικοινωνίας είναι οι εξής όπως σημειώνει ο κος Σακελλαρίδης: “Είτε αν έρθουν στο χώρο δουλειάς μας που είναι η αίθουσα των Δημοτικών Χορωδιών που βρίσκεται πίσω από το Δημαρχείο, τις ημέρες και ώρες που ήδη έχουν αναφερθεί, είτε καλώντας στο 697 6968055, είτε γράφοντας στην ηλεκτρονική διεύθυνση, g.sakellaridis@hotmail.com, ή μέσω Facebook (Μουσική Παιδαγωγική Γιώργος Σακελλαρίδης).

Με την ευκαιρία αυτή, ο κ. Σακελλαρίδης, σημείωσε ότι νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει από την καρδιά του όλο το διοικητικό προσωπικό και το αιρετό επιτελείο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. για την πολυετή συμπαράσταση και εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου”.

Διαβάστε ακόμη

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου… ταξιδεύει!

Το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) στο Cern

Από το Νεστορίδειο της Ρόδου στα βήματα του Ελ Γκρέκο

Γιορτή ποίησης στο 1ο ΔΣ Κρεμαστής

Oλοκλήρωση επιμορφωτικής δράσης για τη διαχείριση παιδιών με Διαταραχή Ελλειματικής Προσοχής ή /και Υπερκινητικότητας - ΔΕΠΥ

Επίσκεψη του Πειραματικού Γυμνασίου στο Εργαστήριο Ψυχολογίας, Παιδαγωγικών Ερευνών και Μέσων

"Μαθαίνω να παίζω -Μαθαίνω να ζω στο Καστελλόριζο"

Διαδικτυακή επιμόρφωση σήμερα το απόγευμα από το 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο