Μετατίθεται η κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος της  Γ’ Εθνικής

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και όχι την προσεχή Δευτέρα,  όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί θα γίνει τελικά η κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η Ομοσπονδία πήρε αυτή την απόφαση, θέλοντας να εκδικαστεί πρώτα η προσφυγή που κατέθεσε ο Αιολικός Μυτιλήνης κατά της απόφασης της Εκτελεστικής Γραμματείας βάση της οποίας καλείται να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στον όμιλο της Ρόδου. Ο σύλλογος της Μυτιλήνης ζητάει να ακρυωθεί η απόφαση αυτή και να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Football League. Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Από την Επιτροπή Διοργανώσεων ανακοινώνεται η ακόλουθη αλλαγή στην ημέρα και στην ώρα της κλήρωσης για το πρόγραμμα αγώνων του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2019 – 2020. Κατόπιν της κατάθεσης προσφυγής του αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία Αιολικός Α.Ε.Π.Σ. κατά της απόφασης της Ε.Ε./Ε.Π.Ο., (στη συνεδρίασή της Νο 24/02.09.19), για τον προβιβασμό στη  Football League των Σωματείων Νίκη Βόλου Γ.Σ. και Καλαμάτα Π.Σ., η κλήρωση για το πρόγραμμα των αγώνων του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2019 – 2020 αναβάλλεται και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11.09.2019 και ώρα 11:00, στα γραφεία της Ε.Π.Ο. (αίθουσα E.E./Ε.Π.Ο.) στην Αθήνα (Πάρκο Γουδή)».

Εκκρεμότητα και με Παναρκαδικό
Η περίπτωση του Αιολικού δεν είναι η μόνη πάντως εκκρεμότητα στον όμιλο καθώς υπάρχει και η περίπτωση του Παναρκαδικού. Η ομάδα της Τρίπολης έχει εκφράσει την επιθυμία να μην πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κάτι που ήταν πιθανό να επικυρωθεί στη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση των μελών του διοικητικού συμβουλίου. Αν τελικά όντως δεν «κατέβει» στο πρωτάθλημα, ενδεχομένως να ακολουθήσει την ίδια οδο και η ΑΕ Τρίπολης, εκφράζοντας την συμπαράσταση της στην ομάδα της περιοχής της. Αυτό σημαίνει ότι το πρωτάθλημα θα γίνει με έντεκα ομάδες, αριθμός ιδιαιτέρως μικρός.

Οι αρχηγοί της Ρόδου
Μέσα σε όλα, η Ρόδος ανακοίνωσε χθες τους πέντε νέους αρχηγούς των παικτών ενόψει της νέας χρονιάς. Πρόκειται για τους Άκη Γεωργίου, Αντώνη Γιόνδη, Στέλιο Χατζηπέτρο, Ντίνο Νικολόπουλο και Θανάση Μπίσα.